ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۳۲۷۴
تاریخ انتشار: ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱

۲ میلیون شغل خانگی در آستانه نابودی است

رئیس اتحادیه تولید کنندگان وبافندگان فرش استان اردبیل گفت: اگر تبلیغات مؤثری در حوزه شناسایی فرش دستباف و مضرات فرش ماشینی در جامعه نشود، شغل 2 میلیون ایرانی که در قالیبافی مشغول به کارند، به خطر می افتد.
تدبیر24 » مالک اژدر حسینی رئیس اتحادیه تولید کنندگان وبافندگان فرش استان اردبیل در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: از عملکرد متولیان امر به نظر می آید که آنها خواسته یا ناخواسته در جهت نابودی هنر صنعت فرش قدم برمی دارند و بی توجهی مسئولان دولتی موجب شده تا این صنعت که سالها به عنوان هویت ملی ایران در تمام دنیا شناخته شده ، رو به افول گذارد.

وی در ادامه افزود: اگر تبلیغات مؤثری در حوزه شناسایی فرش دستباف و مضرات فرش ماشینی در جامعه نشود، شغل 2 میلیون ایرانی که در قالیبافی مشغول به کارند، به خطر می افتد.

اژدرحسینی تصریح کرد: با ازبین رفتن این مشاغل ، امنیت اجتماعی و اقتصادی کشور به خطر افتاده و دولت باید هزینه های بالایی برای ایجاد یک شغل در جامعه بپردازد.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و بافندگان فرش استان اردبیل همچنین اذعان داشت: کاری از دست مرکز ملی فرش ایران که متولی فرش در کشور است ، برنمی آید و گویا سیاست های دولت این است که هنرصنعت ایرانی از بین برود.

وی در ادامه با بیان راهکارهای برون رفت از بحران موجود ، عنوان کرد: در ابتدا باید به صورت جامع از طرح های پشتیبانی قالیبافان همچون بیمه قالیبافی ، تسهیلات ارزان قیمت و حل مشکلات فروش فرش حمایت شود.

اژدر حسینی در پایان تأکید کرد: با حمایت دولت از اتحادیه های صنفی و تشکل های حوزه فرش ، آنها می توانند در هر منطقه ای فروشگاه فرش احداث کرده و تولیدات بافنده ها را بخرند تا قالیبافان در زمینه فروش محصولاتشان به مشکل برنخورند.
برچسب ها: فرش شغل خانگی دولت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: