آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۳۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰

رانندگان تاکسی اجازه افزایش کرایه ندارند

ابوالفضل قناعتی با بیان اینکه نهایی شدن نرخ کرایه‌ها تا پایان اردیبهشت طول می‌کشد، اظهار داشت: رانندگان تاکسی تا ابلاغ نرخ جدید کرایه‌ها اجازه افزایش ندارند.
تدبیر24 »ابوالفضل قناعتی در گفتگو با مهر، با بیان اینکه قیمت‌های تصویب شده برای کرایه‌های تاکسی در سال ۹۶ از سوی فرمانداری رد شده است، گفت: رانندگان تاکسی تا زمانی که نرخ جدید کرایه‌های تاکسی از سوی فرمانداری تأیید نشده اجازه افزایش نرخ‌ها را ندارند.

وی با بیان اینکه لایحه افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی و بلیت اتوبوس و مترو پیش از سال در کمیسیون‌های تخصصی مورد بررسی و چکش کاری قرار گرفت گفت: نرخ‌های پیشنهادی در صحن شورا نیز مجدداً مورد بررسی قرار گرفت و با رای تمامی اعضا نهایی شد.

قناعتی ادامه داد: قبل از سال مصوبه شورا به فرمانداری ارائه شد که فرمانداری بر اساس اسناد بالادستی و نرخ تورم اعلام شده با این مصوبه مخالفت کرد و اعلام کرد هیچ گونه افزایش کرایه تاکسی را قبول نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه مصوبه شورا در نخستین جلسات شورا بعد از تعطیلات نوروزی مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: اگر شورا و فرمانداری هر دو بر روی اعتراض خود اصرار داشته باشند این لایحه به شورای حل اختلاف خواهد رفت و در آنجا برای نرخ جدید کرایه‌های تاکسی، اتوبوس و مترو تصمیم‌گیری خواهد شد.

قناعتی به رانندگان تاکسی تأکید کرد: تا ابلاغ رسمی از سوی شهرداری و تأیید فرمانداری اجازه تغییر نرخ‌های کرایه تاکسی را ندارند و مسافران در صورت مشاهده تخلف با سامانه ۱۸۸۸ تماس گرفته و شماره تاکسی متخلف را اعلام کنند تا در کمیته انضباطی مورد بررسی قرار گیرد.

وی پیش بینی کرد: روند نهایی شدن نرخ‌های کرایه حمل و نقل عمومی تا پایان اردیبهشت به طول انجامد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: