ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۳۷۸۲
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۴

رسانه ملي و واكنش مردم

مدتي است كه شاهد فضاسازي‌هاي رقبا عليه دولت و اصلاح‌طلبان هستيم. بايد بگويم اين فضاسازي‌ها طبيعي است.
تدبیر24 » رقيب به دنبال بهره‌گيري از فضايي است كه پيروزي خودش را رقم بزند و بر همين اساس آنچه از طرف رقبا اعلام مي‌شود جاي نگراني ندارد و يك روند طبيعي است. اما نگراني از جايي شروع مي‌شود كه رسانه ملي وارد اين ماجرا شده و جناحي عمل كند. اين در واقع همان چيزي است كه به دليل نقض قانون مايه تاسف ما است.
با اين همه رقباي اصولگراي ما از يك نكته غافل هستند. اينكه اين رويه‌ها نه تنها راي آنها را در ميان مردم افزايش نمي‌دهد كه حتي اثر معكوس هم دارد.
جالب است بدانيد از سال ٧٥ تا امروز وقتي رسانه ملي روي مساله‌اي انگشت مي‌گذارد و فعال مي‌شود اتفاقا مردم واكنش ديگري به آن نشان مي‌دهند. به خاطر دارم در انتخابات ٧٦ آقاي ناطق نوري مورد مهر و محبت رسانه ملي بود. اما خود ايشان به من گفت يكي از عوامل شكست من در انتخابات ٧٦ رسانه ملي بود! چون آنقدر روي من كار كرد كه مردم واكنش منفي نشان دادند.
بنابراين من علاوه بر اينكه اين رويه صدا و سيما را به نفع اصولگرايان نمي‌دانم، معتقدم شايعاتي كه درباره رد صلاحيت رييس‌جمهور يا درباره دستگيري‌هاي اطرافيان ايشان مطرح مي‌شود هم در راستاي جنگ رواني و تبليغاتي رقباي ايشان است. اما ظاهرا آنها نمي‌دانند كه در هر انتخاباتي مردم يك طرف قصه هستند. مردم در انتخابات ٩٢ و ٩٤ نشان دادند كاملا موضوع را فهميده‌اند و اين قبيل جوسازي‌ها نمي‌تواند بر راي آنها اثر بگذارد. به همين دليل معتقدم با وجود اين قبيل تلاش‌ها نگراني وجود ندارد.
در حال حاضر جريان اصلاح‌طلب با انسجام خوبي كارشان را هم در مركز و هم در استان‌ها پيش مي‌برند. همانطور كه تجربه ٩٢ با انتخابات ٩٤ تكميل شد، انتخابات ٩٦ هم براي اصلاح‌طلبان يك گام رو به جلو خواهد بود.


عبدالواحد موسوي لاري فعال سياسي

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: