ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۳۷۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴

رشد "اقتصاد سبز" با اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی

معصومه ابتکار
تدبیر24 » رئیس سازمان محیط زیست گفت: با بهتر اجرا شدن اقتصاد مقاومتی در کشور به اقتصاد سبز دست خواهیم یافت و اگر این اقتصاد درون‌زا و متکی بر محیط زیست باشد رشد سبز را ترسیم خواهد کرد.

معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به ضرورت اجرا شدن اقتصاد مقاومتی در کشور، گفت: با بهتر اجرا شدن اقتصاد مقاومتی در کشور به "اقتصاد سبز" دست خواهیم یافت و اگر این اقتصاد درون‌زا و متکی بر محیط زیست باشد رشد سبز را ترسیم خواهد کرد. 
 
وی افزود: جایگاه اقتصاد سبز در اقتصاد مقاومتی، اقتصاد سبز و اهداف توسعه پایدار در ایران، عملیاتی سازی آب قابل برنامه ریزی در کشور، نقشه راه مدیریت به هم پیوسته منابع آب، تغییر ساختار مصرف آب در جهت پایداری منابع آب از جمله محورهایی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
 
ابتکار تاکید کرد: نقش اقتصاد سبز در افزایش بهره وری آب کشاورزی، جایگاه مدیریت منابع و عوامل تولید کشاورزی در اقتصاد سبز و کشاورزی پایدار، بازچرخانی منابع آب در محیط زیست، کشاورزی، صنعت و توسعه شهری، رشد جمعیت و محدودیت منابع آب از دیگر برنامه های سازمان محیط زیست برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
  
ابتکار با اشاره به تصویب سیاست‌های توسعه پایدار جهان در اجلاس نیویورک برای سال‌های 2015 تا 2030 میلادی گفت: توجه به شاخص‌های توسعه پایدار این سیاست ها در زمینه‌های مختلف را مورد تاکید قرار داد.

وی با اشاره به تغییر اقلیم به عنوان یکی از چالش‌های بزرگ بشر، از ارائه طرح کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ایران به کنوانسیون جهانی خبر داد و خاطر نشان کرد: براساس سیاست‌های کنوانسیون تمام کشورهای عضو باید در سال 2020 میلادی 16 درصد از مساحت سرزمینی خود را به عرصه‌های حفاظتی اختصاص دهند و این رقم در ایران در حال حاضر 11 درصد است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: