ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۳۸۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴

افزایش ۱۱ درصدی سفرهای نوروزی و کاهش ۸ درصدی تصادفات جاده‌ای

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه در تعطیلات ایام نوروز با افزایش ۱۱ درصدی سفر در سطح جاده‌های کشور مواجه شدیم گفت: علی رغم افزایش تعداد سفر، میزان تصادفات جاده‌ای تا ۸ درصد کاهش پیدا کرد.
تدبیر24 »عبدالهاشم حسن‌نیا با بیان این که در طول ایام تعطیلات نوروز ۹۶ نسبت به سال گذشته میزان سفر در کشور تا ۱۱ درصد افزایش پیدا کرد اظهار داشت: بیشترین آمار سفر مربوط به هفتم فروردین ماه است.

وی افزود: توزیع سفرهای نوروزی امسال از بیست و ششم اسفند سال گذشته شروع شد و می‌توان گفت عمده مسافران روز گذشته به سفر نوروزی خود پایان دادند و امروز هم پیش‌بینی می‌کنیم با ترافیک برگشت مسافران نوروزی مواجه شویم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به استان‌هایی که بیشترین مسافر را پذیرا بودند گفت: استان‌های مازندران، گیلان و خراسان رضوی بیشترین تعداد مسافر در ایام نوروز را داشتند.

حسن‌نیا افزود: از دیگر نکات قابل توجه سفرهای نوروزی امسال این بود که طول سفر کاهش پیدا کرد و طول سفرهای جاده‌ای چیزی حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ کیلومتر بود.

وی با اشاره به کاهش تصادفات نوروزی گفت: علی رغم این که تعداد سفرهای نوروزی تا ۱۱ درصد افزایش پیدا کرد اما طبق اعلام‌های رسمی پلیس راهور میزان تصادفات در نوروز امسال نسبت به مدت مشابه درسال گذشته تا ۸ درصد کاهش پیدا کرد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به انتشار اخبار مبنی بر اینکه در ایام نوروز آمار هر ۶۰ دقیقه یک کشته به هر ۷۰ دقیقه یک کشته کاهش پیدا کرده است اظهار داشت: معتقدم این ادعاها مبنای علمی ندارد و ما باید با شاخص و ملاک بین‌المللی میزان و تعداد کشته‌های جاده‌ای را بررسی کنیم.

وی افزود: باید توجه داشته باشیم که میزان تصادفات جاده‌ای در ایام نوروز امسال در حالی کاهش پیدا کرده است که شرایط جوی در طول این ایام همچنان زمستانی بوده و روز گذشته هم در جاده هراز و برخی از محورهای کشورمان برفی بوده است.

حسن‌نیا افزود: همچنین در حالی تعداد کشته‌های تصادفات جاده‌ای در ایام نوروز نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است که در طول سال ۹۵، یک و نیم تا دو میلیون خودروی جدید وارد سطح جاده‌های کشور شد که همین موضوع باعث افزایش تقاضای سفر می‌شود.

وی گفت: همچنین در طول سال گذشته میزان طول جاده های کشور (آزادراهی و بزرگراهی) افزایش پیدا کرد و گره‌های ترافیکی محورهای منتهی به استان‌های شمال از جمله محور هراز، فیروزکوه و منجیل، رودبار باز شد که تمام اینها باعث افزایش سفر در کشور می‌شود.

وی با اشاره به شناسایی و آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز در طول جاده‌های کشور در سال گذشته به ایلنا گفت: یکی از اقدامات مهم سازمان راهداری، شناسایی نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور بود که با توجه به اینکه سال گذشته از لحاظ تخصیص بودجه ایمنی راه‌ها سال خوبی را نداشتیم اما نقاط حادثه‌خیز قابل توجهی را رفع کردیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: