ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۴۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۸

بابک زنجانی از دولت طلبکار شد!

از حدود دو سال پیش که نام بابک زنجانی ناگهان در عرصه اقتصادی و ... کشور نقش بست، حل معادله چگونگی رسیدن به این قدرت مالی و موضوع بدهی وی بیش از همه مورد توجه قرار گرفته، در حالیکه به تازگی از دولت طلبکار هم شده است
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایرنا ،عضو کمیته بررسی پرونده بابک زنجانی در مجلس شورای اسلامی گفت: ˈبابک زنجانیˈ مدعی است که نه تنها 13 هزار میلیارد تومان به دولت بدهکار نیست، بلکه مطالباتی از دولت دارد که باید پرداخت شود.

ˈامیر عباس سلطانیˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: کمیته تحقیق و تفحص پرونده بابک زنجانی متشکل از تعدادی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی است که پرونده را با حضور دیوان محاسبات، وزارت اطلاعات، بانک مرکزی، بانک مسکن و بانک ملی پیگیری می کند.

به گفته وی، تاکنون سه جلسه در این زمینه برگزار شده است که بابک زنجانی و وکیلش در دو جلسه حضور داشته اند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، افزود: در حالی آقای زنجانی در این پرونده خود را طلبکار دولت می داند که به نظر ما پرونده دارای ابهامات گسترده ای است و وزارت نفت و بانک ها باید راجع به این ابهامات پاسخگو باشند.

وی افزود: به عنوان نمونه کسی که می خواهد وارد یک معامله نفتی کلان شود، قطعا باید ضمانت نامه بانکی داشته باشد و مشخص شود که آیا این فرد توانایی و صلاحیت این کار را دارد؟

به گفته این عضو کمیسیون انرژی مجلس، بانک ها در ضمانت بررسی صلاحیت اعلام کرده اند که آقای زنجانی توانایی ورود به معاملات نفتی را دارد، اما وقتی پول نفت نیامده است، مشاهده شده است که هیچ ضمانت نامه ای وجود ندارد و پولی هم در حساب بانکی وی نبوده است.

وی زمان معمول برگشت وجوه حاصل از فروش نفت را حدود 30 تا 90 روز اعلام کرد و افزود: این در حالی است که پول محموله های نفتی عرضه شده توسط بابک زنجانی بیش از این زمان به طول انجامیده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: