ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۴۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵

مسایل فرهنگی، دلیل اصلی افزایش سن ازدواج

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده ایران گفت: دلایل افزایش سن ازدواج را باید در مسایل فرهنگی جست و جو کرد.
تدبیر24 » عبدالرضا کردی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: درحوزه مدیریت فرهنگی در بخش خانواده نیاز است تا با اتکاء به باورهای دینی، روش‌های مذهبی و اعتقادات ایرانی- اسلامی عمل کنیم تا مشکلات فرهنگی در این زمینه برطرف شود.

معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزش پیش از ازدواج در استان‌هایی چون فارس و خراسان‌رضوی منجر به کاهش طلاق، تسهیل ازدواج و افزایش تحکیم خانواده شده است و در حال حاضر در برخی مراکز تهران نیز این دوره‌ها برپا می‌شود.

کردی تصریح کرد: یکی از دلایل تمایل به تک فرزندی تغییر باور«خدا روزی‌رسان است» به این دیدگاه است که «ما مسوول روزی خود هستیم» و این باورموجب ایجاد ترس از آینده و تامین نیازهای فرزندان شده است.

وی تاکیدکرد: رسانه‌ها باید به منظور کاهش آمار طلاق ، مشکلات مربوط به این آسیب را انعکاس دهند البته منظور از رسانه، شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام و اینستاگرام نیست.

کردی در پایان با اشاره به اینکه شبکه‌های اجتماعی شبه‌رسانه هستند، گفت: این شبکه‌ها الگوهای سالمی را ایجاد نکرده‌اند و باید به آنان منسجم‌تر نگریسته شوند تا قابلیت تبدیل به یک رسانه را پیدا کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: