آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۴۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۰

آغازتخم‎گذاری لاک‎پشت‎های نوک‌عقابی دربوشهر

رئیس حفاظت محیط زیست منطقه بردخون استان بوشهر گفت: تخم گذاری لاک پشت های نوک عقابی درپارک ملی دریایی 'دیر - نخیلو' آغاز شده است.
تدبیر24 »نجف جمشیدی روز پنجشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: همه ساله در این فصل لاک پشت های دریایی نوک عقابی درجزایر 'ام الگرم' و 'نخیلو' واقع در محدوده پارک ملی دریایی دیر - نخیلو تخم می گذارند.
وی اضافه کرد: لاک پشت ها با آمدن به ساحل دریا در ماسه ها چاله هایی به ابعاد 80 سانتی متر حفر و درآن تخم گذاری می کنند.
جمشیدی در ارتباط با تعداد تخم ریزی لاک پشت ها، بیان کرد: هر لاک پشت حدود 90 تا 110عدد تخم می گذارد که پس از 50 تا 70 روز نوزادان از تخم خارج شده و برای زندگی وارد دریا می شوند.
وی گفت: وزن میانگین لاک پشت ها بین 35 تا 45کیلوگرم و طول آنها بین 60 تا 70 سانتی متر است.
وی به عوامل تهدید کننده لاک پشت ها در این منطقه اشاره کرد و افزود: عوامل تهدید کننده لاک پشت های دریایی دراین منطقه فعالیت های صید و صیادی، زباله های موجود در سواحل و برداشت تخم ها برای تغذیه است.
پارک ملی دریایی دیر - نخیلو با 20هزار هکتار مساحت به بهشت پرندگان معروف است و این پارک شامل جزایر نخیلو، تهمادون، ام الگرم و جنگل‌های حرای مل‌گنزه در محدوده بخش بردخون در 24 مایلی غرب بندر دیر قرار دارد و مکان مناسب و آرامی برای تخم گذاری پرندگان و لاک پشت‌ها در جزایر خلیج فارس است.
بخش بردخون از توابع شهرستان دیر (Dayyer) در جنوب استان بوشهر واقع است.
برچسب ها: آغاز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: