ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۷۴۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵

صادرات نفتی از شرایط مطلوبی برخوردار است

شرفی عنوان کرد: تصمیم اخیر هندوستان مبنی بر کاهش واردات نفتی نمی‌تواند ما را در مضیقه قرار دهد.
تدبیر24 »غلامرضا شرفی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیم اخیر کشور هندوستان مبنی بر کاهش واردات نفتی از ایران، عنوان کرد: صادرات نفتی در شرایط مطلوبی به سر می‌برد و هم اکنون شاهد پیشی گرفتن تقاضا بر میزان استخراج هستیم لذا با توجه به شرایط فعلی، هیچ جای نگرانی وجود ندارد.

وی با تأکید بر اینکه همواره شاهد خریداران دائمی در آسیای میانه هستیم، افزود: تنش‌های ایجاد شده در این حوزه توسط هندوستان نمی‌تواند تأثیرات مخربی را بر جای گذارد بنابراین کشور ما می‌بایستی با یک بازرسی کلی و اتخاذ سیاست درست مبنی بر حمایت از توسعه صنایع مکمل و پایین دستی پتروشیمی، شرایط را برای بهبود وضعیت حوزه انرژی آماده کند.

شرفی تصریح کرد: کشور در زمان تحریم‌های بین المللی از وجود برخی از چالش‌ها در حوزه انرژی رنج می‌برد که برجام باعث یک سلسله گشایش هایی در این حوزه شده است، اما انتظار می‌رود تا شاهد خروجی مناسب تری از این مذاکرات باشیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: امید است از طریق انعقاد قراردادهای جدید بتوان زمینه را برای فروش نفت فراهم ساخت به گونه‌ای که شاهد بدعهدی برخی از کشور‌ها مانند هند نباشیم کمااینکه خواست طرف هندی نیز تا اندازه‌ای غیر منطقی است.
برچسب ها: نفت صادرات هند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: