آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 25
کد خبر: ۷۴۲۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵

دایی مخالف جدایی سیدصالحی

باشگاه سپاهان در حالی خواهان جذب سیدمهدی سیدصالحی، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس شده که علی دایی حاضر به از دست دادن این بازیکن نیست.
تدبیر24: مسئولان باشگاه سپاهان درصدد بازگرداندن سیدمهدی سیدصالحی به جمع زردپوشان اصفهانی بوده و حتی حاضرند یک یا 2 بازیکن را با او معاوضه کنند.
با این حال علی دایی سرمربی سرخپوشان با جدایی این بازیکن مخالف است. او به سبک بازی این مهاجم علاقه دارد و در بیشتر بازی‌های تیم خود از سیدصالحی در ترکیب ثابت استفاده کرده است. دایی اعلام کرده که به سیدصالحی اجازه جدایی نمی‌دهد و این بازیکن در پرسپولیس خواهد ماند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: