آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۳

برنامه‌ای برای استیضاح وزیرعلوم نداریم

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از عدم طرح استیضاح وزیر علوم خبر داد و گفت: کمیسیون آموزش مجلس برنامه ای برای استیضاح وزیر علوم ندارد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایلنا، محمدمهدی زاهدی در حاشیه جلسه علنی در روز شنبه در جمع خبرنگاران ضمن تکذیب بحث موضوع استیضاح وزیر علوم در کمیسیون آموزش اظهار داشت: اصولا استیضاح وزرا مربوط به کمیسیون های مجلس نیست بلکه نمایندگان در این باره تصمیم می گیرند و در خصوص رضا فرجی دانا وزیر علوم نیز تاکنون بحثی در این زمینه به صورت رسمی در کمسیون آموزش مجلس صورت نگرفته است.

وی افزود: البته در کمیسیون آموزش مجلس برخی از اعضای کمیسیون خواستار استیضاح هستند اما هیئت رئیسه کمیسیون قصد دارد با شیوه نرم با این موضوع برخورد کند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از برگزاری جلسه مشترک این کمیسیون با فرجی دانا وزیر علوم خبر داد و گفت: پس از بازگشت وزیر علوم از اجلاس یونسکو کمیسیون آموزش با فرجی دانا جلسه مشترک در خصوص موارد مطرح شده خواهد داشت.

وی با اشاره به حضور وزیر اطلاعات در جلسه علنی کمیسیون آموزش گفت: یکی از بحثهای ما با وزیر اطلاعات استعلام در خصوص انتصابات در وزارت علوم خواهد بود.

زاهدی ادامه داد: پس از پاسخ وزیر اطلاعات درباره این انتصابات در مورد قانونی بودن این انتصابات صحبت می شود.

وی افزود: خواسته کمیسیون آموزش قانونی بودن فرایند فعالیتهای اجرایی در حوزه وزارت علوم است و فراتر از این مجلس چیزی نمی خواهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: