آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹

سناتورها خواهان تحریم‎ ایران

هدف از اين مصوبه، کاهش مجدد صادرات نفت ايران به ميزان يک ميليون بشکه در روز در مدت يک سال است.

اکثریت قاطعی از سناتورهای آمریکایی با امضای نامه‎ای خطاب به اوباما، نسبت به دور جدیدی از دیپلماسی با حسن روحانی -رئیس جمهور ایران- هشدار دادند و مدعی شدند که تنها باعث خریدن زمان برای تهران خواهد شد.
سایت "آنتی وار" نوشت: "بر خلاف موضع دولت در حمایت از روند مذاکرات، این نامه در حقیقت در راستای مواضع بنیامین نتانیاهو -نخست وزیر اسرائیل- است که تاکید می کند زمان آن رسیده که به ایران بگوییم که پنجره دیپلماسی در حال بسته شدن است."

به جای گفتگو، سناتورها خواستار اعلام فوری دور جدیدی از تحریم‎ها علیه ایران و "تقویت گزینه‎ها برای استفاده از نیروی نظامی" شدند.

سایت منتقد در پایان نوشت: " واضح است که این بازتاب تکرار درخواست‎های مکرر نتانیاهو از آمریکا برای تمرکز بر تهدید کردنِ بیش از پیشِ ایران است. این نامه در راستای نظر اکثریت قاطع اعضای سنا و در تضاد با مخالفت اکثریت دولت مبنی بر تلاش های جدی برای مذاکره است.

خبر نامه را روزنامه صهیونیستی جروزالم پست بدون ذکر جزئیات منتشر کرده بود.

روز پنجشنبه صبح، پس از کشمکش‎ها بر سر زمان بندی تحریم‎های جدید که تنها سه روز قبل از تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری حسن روحانی رخ می‎دهد، مجلس نمایندگان با 400 رای مثبت در برابر 20 رای منفی آن را به تصویب رساندند.

هدف از اين مصوبه، کاهش مجدد صادرات نفت ايران به ميزان يک ميليون بشکه در روز در مدت يک سال است.
منبع:مهر

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: