ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۴۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵

نیمی از روستاییان سیراب شدند

آبرسانی روستایی که یکی از برنامه‌های ویژه دولت یازدهم در نظر گرفته شده تاکنون توانسته به موفقیت‌های خوبی دست یابد، به‌طوری‌که طبق گفته‌های رییس جمهور تا کنون ۵۲۰۰ روستا در این دولت دارای آب بهداشتی شدند.
تدبیر24 »در سال ۱۳۹۵ حدود ۶۰۰۰ روستا به صورت سیار آبرسانی می‌شدند که با اجرای طرح‌های آبرسانی روستا این تعداد با ۵۰ درصد کاهش به حدود ۳۰۰۰ روستا رسید.

آبرسانی سیار به لحاظ اینکه ناوگان آبرسانی هزینه بسیار بالایی دارد سالانه هزینه‌های زیادی در بخش سوخت و تعمیرو نگهداری تانکرها به وزارت نیرو تحمیل می‌کند که می‌توان از این ظرفیت در بخش‌های دیگر کشور استفاده کرد در همین راستا در سال جاری نیز عمده طرح‌های شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مربوط به تکمیل مجتمع‌های آبرسانی با روند اجرایی سال گذشته در نظر گرفته شد.

در بخش آب و فاضلاب روستایی در طی سال ۱۳۹۵ با تخصیص ۵۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی دریافت ۱۰۰ درصدی این تخصیص از محل بانک عامل کشاورزی محقق شد در همین راستا نیز وزارت نیرو توانست تعهداتی را که برای تأمین آبرسانی به ۲۰۰۰ روستا در بخش مجتمع‌های روستایی و ۵۰۰ روستا در بخش تک روستایی آبرسانی داشت عملیاتی کند.

به‌عبارت دیگر تا پایان سال ۱۳۹۵ تا حدود ۳۰۰۰ روستا با جمعیت نزدیک به ۲ میلیون نفر از آبرسانی دائم و مستمر برخوردار شوند که برای این مساله اهدافی همچون استقرار جمعیت روستایی در خود روستا بخصوص روستاهای حاشیه نوار مرزی بود، به‌منظور تأمین امنیت منطقه و ارتقای کیفی سلامت در حوزه آب شرب انجام شد.

در سال جاری دولت در لایحه بودجه برای تأمین آبرسانی به روستاها اعتباری بالغ بر ۱۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته و از سویی نیز قرار است ۳۰۰ میلیون دلار مجدداً از صندوق توسعه ملی برداشت شود و به این امر اختصاص یابد که امید می‌رود با تخصیص اعتبار حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومانی سال ۱۳۹۶، با ادامه این پروژه‌ها بتوان بخش دیگری از مشکلات روستاها را برطرف کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: