بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۷۴۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵

نیمی از روستاییان سیراب شدند

آبرسانی روستایی که یکی از برنامه‌های ویژه دولت یازدهم در نظر گرفته شده تاکنون توانسته به موفقیت‌های خوبی دست یابد، به‌طوری‌که طبق گفته‌های رییس جمهور تا کنون ۵۲۰۰ روستا در این دولت دارای آب بهداشتی شدند.
تدبیر24 »در سال ۱۳۹۵ حدود ۶۰۰۰ روستا به صورت سیار آبرسانی می‌شدند که با اجرای طرح‌های آبرسانی روستا این تعداد با ۵۰ درصد کاهش به حدود ۳۰۰۰ روستا رسید.

آبرسانی سیار به لحاظ اینکه ناوگان آبرسانی هزینه بسیار بالایی دارد سالانه هزینه‌های زیادی در بخش سوخت و تعمیرو نگهداری تانکرها به وزارت نیرو تحمیل می‌کند که می‌توان از این ظرفیت در بخش‌های دیگر کشور استفاده کرد در همین راستا در سال جاری نیز عمده طرح‌های شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مربوط به تکمیل مجتمع‌های آبرسانی با روند اجرایی سال گذشته در نظر گرفته شد.

در بخش آب و فاضلاب روستایی در طی سال ۱۳۹۵ با تخصیص ۵۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی دریافت ۱۰۰ درصدی این تخصیص از محل بانک عامل کشاورزی محقق شد در همین راستا نیز وزارت نیرو توانست تعهداتی را که برای تأمین آبرسانی به ۲۰۰۰ روستا در بخش مجتمع‌های روستایی و ۵۰۰ روستا در بخش تک روستایی آبرسانی داشت عملیاتی کند.

به‌عبارت دیگر تا پایان سال ۱۳۹۵ تا حدود ۳۰۰۰ روستا با جمعیت نزدیک به ۲ میلیون نفر از آبرسانی دائم و مستمر برخوردار شوند که برای این مساله اهدافی همچون استقرار جمعیت روستایی در خود روستا بخصوص روستاهای حاشیه نوار مرزی بود، به‌منظور تأمین امنیت منطقه و ارتقای کیفی سلامت در حوزه آب شرب انجام شد.

در سال جاری دولت در لایحه بودجه برای تأمین آبرسانی به روستاها اعتباری بالغ بر ۱۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته و از سویی نیز قرار است ۳۰۰ میلیون دلار مجدداً از صندوق توسعه ملی برداشت شود و به این امر اختصاص یابد که امید می‌رود با تخصیص اعتبار حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومانی سال ۱۳۹۶، با ادامه این پروژه‌ها بتوان بخش دیگری از مشکلات روستاها را برطرف کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: