ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۴۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵

پاستور برازنده شایستگان است

بی‌تردید نمی‌توان نگرانی شدید از موج فزاینده فضاسازی و تخریب علیه دولت، به منظور جلوگیری از تحمیل هزینه‌های نامناسب بر دوش ملت را پنهان کرد. موج فزاینده تخریب و هجمه‌ای که در دستور کار برخی تریبون‌ها و جریان‌های خاص مخالف دولت قرار دارد.
تدبیر24 »بی‌تردید مطلق‌گرایی و خود حق‌پنداری جریان خاص و تندروى‌هاى تخريبگر آنان، با روح اسلام، انقلاب، عقل و منطق و منافع ملی، سازگار و موافق نیست و باعث انسداد سیاسی در ایران می‌شود. انحصارگرایی و قطبی کردن جامعه توسط برخی تندروهای نزدیک به آقای احمدی‌نژاد و همفکران آنان و برخی رفتارهای غیراخلاقی و نامناسب و انگ زدن‌هایی که دافعه ایجاد می‌کند و همچنین عملکرد تریبون‌های آنها، تلقی مطلوبی از رای دادن را در میان اقشاری که به تازگی در جست‌وجوی پاسخ این سوال هستند که چرا باید در انتخابات حضور یافت و چرا باید رای داد، ایجاد می‌کند. شرایطی که از سوی دلواپسان بر کشور تحمیل می‌شود اثرات فرامرزی هم دارد و می‌تواند سبب طرح سوالاتی در اذهان عمومی جهانیان شود که مطلوب جامعه ایران نیست. گروه‌های سیاسی شناسنامه‌دار کشور، بایستی حق صحبت دیرین را پاس دارند و مصلحت اصلی و بزرگ را که همان منافع ملک، ملت و اقتدار ایران در داخل و خارج است، در نظر بگیرند و فرصت ندهند دل‌های همدرد و یاران مصلحت‌بین زیر گام‌های کج‌اندیشان منكوب شود. بي‌شك حركات مطلق‌گرایان دنیازده که بدون درس عبرت از تاریخ صورت می‌گیرد، روح مشارکت مردم در حرکت و سرنوشت کشورشان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بخش‌هایی از جامعه را نسبت به مسائل ملی و منطقه‌ای، بی‌اعتبار و بی‌اعتنا می‌کند. به دنبال حضور پر شکوه مردم در صحنه‌هاي عظیم انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی که نتیجه‌ای جز تحکیم پایه‌های اعتدال اصلاحي را در چهارچوب قانون اساسی نداشت متاسفانه به نظر می‌رسد برخی جریان‌های تندرو و مطلق‌گرا و طیف نزدیک احمدی‌نژاد مایل هستند برنامه‌های خويش را با استفاده از تمام ابزارها و نيز راست‌نمايى دروغ، محقق كرده و كام ملت را تلخ نمايند. پرواضح است اگر شهروندان روشن‌بين و سختگير نبوده و به این مسائل بی‌اعتنا باشند، سياستمدارانى بلندمرتبه كه دل در گرو تامين منافع ملى دارند را نخواهيم داشت. راى، سخن خاموش ملت است و ملت رشيد ايران اسلامى، نيك مى‌داند، اين روزها، جامعه بيش از هر زمان ديگر به ثبات و اقتدار و امنيت نيازمند است و بايستى با بهره‌گيرى از حقوق فردى و اجتماعى خود، شايستگان و اهل تدبير را راهى پاستور كنند.


 کمال‌الدین پیرموذن، نماینده سابق مجلس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: