ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۷۴۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۶

انتقاد معاون رئیس جهور از عدم توجه مسئولین به فرمایشات رهبری

با گذشت حدود شش ماه از ابلاغ سیاستهای کلی این معیارها و شرایط لازم نه تعریف و نه اعلام شده است و در نتیجه آنچه شاهد وقوع آن هستیم به مصداق"روز از نو و روزی از نو" است و تا پایان زمان ثبت نام هر دم از این باغ بری خواهد رسید، پدیده ای کم نظیر شاید هم بی نظیر در سراسر دنیا!
 تدبیر24 »مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در یادداشتی با یادآوری ابلاغ سیاست های کلی انتخابات در مهرماه95 توسط مقام معظم رهبری به روسای سه قوه و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت :
در اولین روز ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری تا این ساعت بالغ بر ۱۰۰نفر با هر شرایطی خود را مناسب این منصب دیده و نام خود را به عنوان داوطلب احراز بالاترین مسئول اجرایی کشور به ثبت رساندند.

هر چند این وضعیت مختص این دوره نبوده و مشابه آن را در دوره های قبلی هم شاهد بودیم، اما بعد از ابلاغ سیاستهای کلی انتخابات در مهر ماه ۱۳۹۵توسط مقام رهبری به روسای سه قوه و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام این امیدواری قوت گرفت تا در این دوره وضعیت متفاوتی را از این لحاظ تجربه کنیم.

ذیل بند ۱۰این سیاستها که"به ارتقای  شایسته گزینی همراه با زمینه سازی مناسب در انتخاب داوطلبان تراز شایسته  جمهوری اسلامی ایران و دارای ویژگی های متناسب جایگاه مربوط"اختصاص دارد،پنج محور مورد توجه قرار گرفته است که محور اول و پنجم آن به همین موضوع برمی گردد:

۱۰-۱- تعیین دقیق معیارها و شاخص ها و شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان در چارچوب قانون اساسی....؛

۱۰-۵- تعریف  و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی-مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان.

اینک با گذشت حدود شش ماه از ابلاغ سیاستهای کلی این معیارها و شرایط لازم نه تعریف و نه اعلام شده است و در نتیجه آنچه شاهد وقوع آن هستیم به مصداق"روز از نو و روزی از نو" است و تا پایان زمان ثبت نام هر دم از این باغ بری خواهد رسید، پدیده ای کم نظیر شاید هم بی نظیر در سراسر دنیا!

معاون رئیس جمهور همچنین در ادامه با بیان تلاش ها و پیگیری های معاونت مطبوع خود در به ثمر رسیدن فرمایشات رهبری نوشت : بگذریم از اینکه تمام تلاشها و پیگیریهای مان در زمان بررسی و تصویب این سیاستها در گنجاندن بندی که"اتخاذ تدابیر لازم برای افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس و شوراهای شهر و روستا"را پیش بینی بکند، بی حاصل ماند و تیرهایمان به سنگ خورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: