آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۴۶۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴

جلوگیری از سفارش خرید کشتی‌های بزرگ از خارج

ایدرو براساس مصوبه‌ای که به تصویب وزارت صنعت، معدن و تجارت رسیده و طی یک برنامه استراتژیک ۱۰ ساله قصد دارد مانع سفارش کشتی‌های بزرگ به خارج از ایران شود.
 تدبیر24 » سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به سفارش وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه استراتژیک راهبری ۱۰ ساله‌ای را در حوزه صنعت کشتی‌سازی و دریایی کشور نهایی کرده و به تصویب این وزارتخانه رسانده است تا مبنای عمل واحدهای صنعتی کشور شود.

از سوی دیگر سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حال ایجاد یک شرکت مشترک با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفت‌کش است تا با کمک یک شریک خارجی معتبر درجه یک جهانی از سفارش کشتی‌های بزرگ به خارج کشور جلوگیری کند.

علاوه بر این مساله دیگری که مدنظر قرار گرفته است تعمیر و ساخت کشتی و تجهیزات آن در داخل کشور است تا از این طریق ایدرو مانع وابستگی خود به سایر کشورها در صنعت کشتی‌سازی و دریایی ایران شود.

صنعت حمل‌ونقل به معنای عام کلمه در بخش دریایی یکی از زمینه‌های اصلی فعالیت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است که پس از برجام نیازمند ارتقاء و نوسازی تکنولوژی بوده تا با ایجاد مشارکت‌های درازمدت با شرکت‌های صاحب‌نام خارجی با پیشبرد همراه شود.
برچسب ها: کشتی دریا کشور
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: