ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۱

افزایش نارضایتی ازگلف بازی اوباما

او آنقدر به یازی گلف علاقمند است که آمار ها نشان میدهد که او ادر طول این ۵ سال که در کاخ سفید بوده است ۱۵۰ دوره بازی گلف را انجام داده است.
به گزارش تدبیر24، روزنامه واشنگتن تایمز در خبری نوشت: در حالی که اوباما در طول دروه ریاست جمهوری خود رکورد بازی گلف را شکسته است و اخیرا صد و پنجاهمین بازی گلف را انجام داده است، این در حالیست که نارضایتی ها نیز از او افزایش یافته است.

واشنگتن تایمز نوشت: اوباما رئیس جمهور آمریکا در زمینه آمار رضایتمندی مردم کشورش از عملکرد دولت و عملکرد رئیس جمهور آمریکا دچار چالش شده است، اما این موضوع باعث نمی شود که اوباما را از بازی های هفتگی گلف خود باز دارد.
او آنقدر به بازی گلف علاقمند است که آمار ها نشان میدهد که او ادر طول این 5 سال که در کاخ سفید بوده است 150 دوره بازی گلف را انجام داده است.

آقای اوباما اکنون با چالش کاهش رضایتمندی ها از خودش روبروست و او تنها در سال اولی که در دفتر کارش بود 27 بار بازی گلف را انجام داد. در طول سال دوم ریاست جمهوری او بازی بیشتری را انجام داد و حدود 30 بازی گلف را بازی کرد.

در مقایسه بازی های گلف انجام شده اوباما با جرج بوش تنها در دوره اول ریاست جمهوری این دو رئیس جمهور، می توان گفت اوباما سه برابر بیشتراز بوش گلف بازی کرده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: