ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۴۸۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴

نامه انتقادی ایران به اتحادیه جهانی کشتی

فدراسیون کشتی ایران پس از اعلام تغییرات در قوانین و مقررات کشتی و داوری، در نامه‌ای به نناد لالوویچ رئیس اتحادیه جهانی کشتی از نحوه بررسی، اعلام و تغییر مداوم قوانین انتقاد کرد.
تدبیر24 »در نامه‌ی ارسالی به رییس اتحادیه جهانی، فدراسیون کشتی ایران به نحوه تصمیم گیری در مورد تغییر قوانین و مقررات کشتی، داوری و همچنین سیستم رنکینگ توسط کمیسیون فنی آن هم بدون امکان بررسی کامل  از سوی هیأت رئیسه اتحادیه جهانی انتقاد کرد.
همچنین در این نامه به دو ماه زمان معطلی برای تنظیم صورت جلسه کمیسیون فنی اتحادیه و در مقابل  تنها شش روز فرصت برای اعلام نظر اعضای هیأت رییسه آن هم همزمان با برگزاری رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی  انتقاد شده است. از نظر فدراسیون کشتی ایران، عدم فرصت جهت بررسی دقیق و بحث جدی و کارشناسی درباره مباحث فنی، امکان  موفقیت مقرراتی که بلافاصله پس از شش روز تعیین مهلت  به کشورها نیز  ابلاغ شده است را کاهش می‌دهد.
فدراسیون کشتی هم چنین  محدود بودن  افراد واجد شرایط در بین اعضا کمیسیون فنی برای جمع بندی موضوعات و تصمیم گیری در امور مهم فنی را اشکالی  جدی در فرآیند تصمیم گیری در اتحادیه جهانی می‌داند.  این موضوع نیز در نامه جداگانه‌ای مدتی پیش به اتحادیه اعلام شده است زیرا معتقد است اینگونه تصمیمات  اثرات منفی فراتری از بخش فنی برای کشتی در جهان به همراه دارد.
فدراسیون کشتی در ادامه نامه خود با اشاره به اینکه ایران حاضر است میزبان اعضای هیأت رئیسه اتحادیه جهانی برای بررسی دقیق و کارشناسی این قوانین باشد، اعلام کرد تغییر زیاد و مداوم در قوانین و مقررات کشتی موجب شده است تا مردم و علاقمندان به کشتی نتوانند با این رشته ارتباط آسان و مناسبی پیدا کنند و این سالها بدلیل تغییر مداوم قوانین در کشتی نه تنها مردم علاقمند به کشتی در تحلیل نتایج دچار مشکل شده‌اند، بلکه کشتی‌گیران، مربیان و حتی داوران نیز از تکرار مدام و بدون برنامه ضوابط داوری سردر گم هستند و این موضوع به موقعیت جهانی کشتی در افکار عمومی بعنوان یک ورزش المپیکی آسیب جدی می‌رساند.
همچنین متاسفانه بدلیل اینکه روند انجام تغییرات در مقررات داوری در چند سال گذشته از منطق و دقت لازم برخوردار نبوده، این موضوع به جای کاهش مسائل داوری، مشکلات داوری در  کشتی دنیا را پیچیده‌تر نیز کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: