ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 12
کد خبر: ۷۵۴۴۹
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۳

وزیر علوم ایتالیا خواستار همکاری‌های گسترده آموزشی با ایران

وزیر علوم ایتالیا خواستار همکاری‌های گسترده آموزشی با ایران است.
تدبیر24 » والِریا فِدِلی عصر امروز در دیدار با فخرالدین دانش‌آشتیانی با ابراز خوشحالی از سفر به ایران، اظهار کرد: در سفری که به ایران داشتم بخش‌های آموزشی را به طور ویژه مورد توجه قرار دادم و امیدوارم شاهد گسترش همکاری‌های دو کشور در این زمینه باشیم.

وی با اشاره به تصویب برجام و امضای آن توسط ایران تصریح کرد: پس از برجام، شاهد گسترش روزافزون روابط دو کشور ایران و ایتالیا بودیم، هرچند این همکاری‌ها بیشتر در بخش اقتصادی صورت گرفته ‌اما به دلیل وجود ریشه‌های تاریخی دو کشور، گسترش روابط فرهنگی از اهمیت به‌سزایی برخوردار است.

فدلی با اشاره به اینکه همکاری‌های بیشتر، آینده بهتری را برای دو کشور رقم خواهد زد،‌ گفت: یکی از شاخص‌های ایتالیا، سرمایه‌گذاری‌های گسترده در آموزش و پرورش است و اخیراً اصلاحاتی در سه مقطع تحصیلی، ابتدایی، راهنمایی و متوسطه صورت گرفته است.

وزیر علوم، دانشگاه‌ها و تحقیقات ایتالیا خاطرنشان کرد: همکاری با ایران می‌تواند ابعاد گسترده‌ای از جمله، تبادل اطلاعات و تجربیات آموزشی را شامل شود.

وی با ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی ایتالیا افزود: بحث‌های زیادی در زمینه همکاری بین دو کشور صورت گرفته و اکنون توافقات موردنظر باید اجرایی شود.

فدلی از توافقش برای تشکیل کمیسیون آموزشی مشترک بین ایران و ایتالیا خبرداد و تصریح کرد: در دو زمینه برنامه‌ریزی درسی و آ‌ماده‌سازی آموزگاران با ایران همکاری خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: