ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۵۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۷

استارت ایجاد یک نیروگاه جدید در هرمزگان

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی از مشارکت روس‌ها برای ساخت نیروگاه ۱۴۰۰ مگاواتی در استان هرمزگان خبر داد و گفت: مراحل تامین مالی و گشایش ال سی این نیروگاه تا یک ماه دیگر به نتیجه می‌رسد.
تدبیر24 »محسن طرز طلب با بیان اینکه طبق برآوردهای صورت گرفته هزینه این نیروگاه یک میلیارد و ۵۱۶ میلیون یورو تخمین زده شده است، اظهار کرد: کار اجرایی این نیروگاه در دولت یازدهم کلید خواهد خورد، اما در دولت آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه  این پروژه ملی در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار در چهار واحد بخار هر واحد ۳۵۰ مگاوات در مدت‌زمان ۵۵ ماه اجرا می‌شود عنوان کرد: این پروژه دارای دو توربین گازی و یک توربین بخار است و این نیروگاه نخستین نیروگاه از نسل نو توربین‌های کلاس F و مدرن دنیا با راندمان ۵۸ درصد است که در ایران توسط بخش خصوصی شرکت مپنا اجراء می‌شود و تکنولوژی و تجهیزات ساخت آن از شرکت زیمنس کشور آلمان خریداری‌شده و به‌تدریج وارد می‌شود.

گامی برای دوری از خاموشی

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای گذر از بحران خاموشی در تابستان تاکید کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفه قرار است ۱۴۰۰ مگاوات تا تیر ماه سال جاری وارد مدار شود که این مساله تاثیر زیادی در گذر از خاموشی خواهد داشت.

طرز طلب با ابراز امیدواری از وارد مدار شدن واحدهای در نظر گرفته شده، اظهار کرد: اگر شرایط مطابق برنامه پیش برود امسال نیز مانند سال‌های قبل دچار هیچ بحرانی در برق نخواهیم شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: