آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۵۵۰۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵

غذای شور منجر به گرسنگی می‌شود

محققان دریافتند غذای شور منجر به گرسنگی می‌شود.
تدبیر24 » همیشه تصور کرده‌ایم که رژیم غذایی شور منجر به تشنگی در افراد می‌شود، اما محققان بر این باورند که شوری در رژیم غذایی منجر به گرسنگی می‌شود.

نتایج مطالعات جدید نشان داده است، غذاهای شور تشنگی را کاهش می‌دهند و این در حالی است که منجر به افزایش گرسنگی به علت نیاز بیشتر به انرژی می‌شوند.

غذاهای شور باعث تشنگی در افراد می‌شوند؛ این جمله‌ای است که شاید بارها شنیده باشید. این بررسی در یک ماموریت شبیه‌سازی شده مریخ انجام شد و نتیجه دقیقا برعکس بود.

در این آزمایش، فضانوردانی که نمک بیشتر مصرف کردند، نیاز به انرژی بیشتری پیدا کردند، اما تشنه نشدند.

محققان اظهار کردند: مصرف تنقلات شور در درازمدت منجر به نوشیدن کمتر خواهد شد.

این مطالعه برای اولین‌بار است که ارتباط بین مقدار نمک در رژیم غذایی افراد و عادات آشامیدن را مورد بررسی قرار می‌دهد.

دانشمندان دریافتند افزایش مصرف نمک منجر به تحریک تولید ادرار بیشتر می‌شود و تصور می‌شود که این مایع اضافی، از "نوشیدن" تولید شده است که این نتیجه درست نیست.

نتایج بررسی‌ها نشان داد، مصرف نمک بیشتر منجر به تولید نمک بیشتر در ادرار می‌شود.

محققان افزودند: بین مقدار مصرف نمک و مقدار ادرار ارتباط وجود دارد، اما این افزایش به دلیل نوشیدن بیشتر نیست و در واقع رژیم غذایی شور منجر به نوشیدن کمتر می‌شود.

این بررسی بر روی موش‌های آزمایشگاهی هم انجام شد و محققان مشاهده کردند نمک بیشتر در رژیم غذایی منجر به تشنگی نمی‌شود، بلکه گرسنگی را افزایش می‌دهد.

این بررسی در نشریه Clinical Investigation آمده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: