آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵
ناظر مجلس در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه:

رفع فیلتر فیس‌بوک هنوز مطرح نیست

یک عضو ناظر مجلس در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه گفت: با وجودی که برخی از مسوولان دولتی صحبت‌هایی مبنی بر رفع فیلتر سایت‌های اجتماعی مطرح کرده‌اند ولی تا این لحظه موضوع رفع فیلتر از سایت‌های اجتماعی به ویژه فیس‌بوک در دستور کار قرار نگرفته است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، رمضانعلی سبحانی‌فرد گفت: کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه به صورت مرتب هر دو هفته تشکیل جلسه داده و به پرونده‌های مختلف رسیدگی می‌کند ولی تا این لحظه رفع فیلتر سایت‌های اجتماعی در دستور کار قرار نگرفته است.

نماینده مردم سبزوار افزود: جلسات کارگروه برای رسیدگی به عملکرد سایت‌های خبری و غیره خبری و تعیین مجرمانه بودن یا نبودن اقدامات این سایت‌ها در فضای مجازی به صورت مرتب برگزار می‌شود.

وی از تشکیل جلسه کارگروه در چهارشنبه هفته آینده خبر داد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: