ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۵۶۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶

پیشگیری از ایدز به کمک ورزش

تلفیق برنامه‌های ورزشی و اطلاع‌رسانی به جوانان در رابطه با بیماری‌های مزمن مختلف از جمله ایدز در جوامع آفریقایی موفقیت‌آمیز بوده است. می‌توان از این نوع برنامه‌ها برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های مختلف استفاده کرد.
به گزارش تدبیر24، بانک اطلاعات جهانی اعلام کرده است که بیماری‌های مسری بیشترین دلیل مرگ کودکان در دنیا و دلیل مرگ افراد بزرگسال در کشورهای در حال توسعه است. حدود 15 میلیون نفر هر ساله به دلیل این بیماری‌ها می‌میرند که 80 درصد آنها در کشورهای در حال توسعه هستند. ورزش و تربیت بدنی نقش مهمی در مقابله با این نوع بیماری‌های مسری از جمله ایدز ایفا می‌کند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد انجام ورزش باعث کاهش سرعت بیماری ایدز می‌شود.
در آفریقا، برنامه‌های ورزشی در حال اجرا هستند که برای بالا بردن سلامتی انجام می‌شوند و با ایدز مقابله می‌کنند. در این برنامه‌ها علاوه بر انجام فعالیت‌های فیزیکی، اطلاعاتی در رابطه با بیماری ایدز و پیشگیری از انتقال آن به افراد داده می‌شد.
هیچ‌کدام از این برنامه‌ها راهکارهایی برای درمان ایدز به افراد نمی‌دهند اما تمرکز آنها بر استفاده از ورزش به عنوان راهی برای بسیج کردن افرادی که در معرض ایدز هستند و پیشگیری از شیوع بیماری است.
معمولا صحبت از ایدز در جوامع مختلف به یک تابو تبدیل شده است. به کارگیری برنامه‌های ورزشی راهی است که به کمک آن می‌توان به جوانان طریقه مقابله و پیشگیری از این بیماری را آموخت. آمارها نشان می‌دهد که این برنامه به بالا رفتن اطلاعات جوانان برای جلوگیری از ایدز کمک کرده است.
مربیان ورزش در این برنامه‌ها نقش اساسی داشتند. مربیان می‌توانند روابط بر پایه اعتماد را با جوانان برقرار کنند.
59 درصد کسانی که در آفریقا HIV مثبت هستند را زنان تشکیل می‌دهند. برنامه های ورزشی برای زنان می‌تواند به آنها کمک کند تا اطلاعات بیشتری در این رابه کسب کنند. استفاده از ورزش به عنوان راهی برای اطلاع‌رسانی به افراد مبتلا می‌تواند تاثیرات اجتماعی زیادی داشته باشد. این برنامه‌ها می‌توانند بین افرادی که ایدز دارند اتحاد ایجاد کند و آنها را به سمت ورزش و فعالیت فیزیکی سوق دهد.
برنامه‌های ورزشی اینچنین برای بیماری‌های مختلفی از جمله مالاریا و سل طراحی شده‌اند. برنامه‌هایی برای جلوگیری از این نوع بیماری‌ها با کمک ورزش در حال انجام هستند.
تجربه نشان داده است که این برنامه‌ها که دلایل و نشانه‌های بیماری را آموزش می‌دهند مبسیار مفید هستند.
همکاری آژانس‌های سلامت ملی و سازمان‌های ورزشی باعث اطلاع‌رسانی بیشتر به جوانان و کودکان شده است تا سلامت عمومی را افزایش دهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: