ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۵۷۰
تعداد نظرات: ۱۹ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸
کیهان نوشت :

از شما بعید بود آقای روحانی

متاسفانه این رویکرد غیراخلاقی در چند وقت اخیر نیز مکرراً شنیده شده است. و شاهد آن هستیم که همه نامزدهای انتخابات با تعابیری نظیر طالبانیسم و افراط‌گرایی از سوی حامیان دولت خطاب می‌شوند . . .

تدبیر24 : دکتر روحانی دیروز در جریان معرفی وزیر پیشنهادی ورزش به مجلس با ادبیاتی به دور از عقلانیت و اعتدال گفت: «مردم در 24 خرداد به افراط، تفریط، خشونت، خودرایی، تک‌رایی، عدم مشورت و عدم تدبیر رای ندادند و به اعتدال، تدبیر و عقلانیت رای دادند.»سایت نیمروز با اشاره به این اظهارات ناپخته و نسنجیده نوشت: این روزها شاهد آن هستیم که روحانی که به واسطه تنها 250 هزار رای رئیس جمهور قانونی همه ملت شده است در توهین‌های مکرر خود، افرادی را که به وی رای نداده‌اند حامی افراط، تفریط، خشونت، خودرایی، تک‌رایی، عدم مشورت و عدم تدبیر معرفی می‌کند! هر چند که پس از انتخاب ایشان این ادبیات در کلام وی و دیگر مردان دولت یازدهم مشاهده شده بود ولی هیچگاه به این صراحت نیمی از مردم ایران حامی افراط، تفریط، خشونت، خودرایی، تک‌رایی، عدم مشورت و عدم تدبیر لقب نگرفته بودند.

این تحلیل می‌افزاید: سؤال اینجاست که آقای روحانی در 24 خرداد با چه کسانی رقابت کردند و مردم حق رای به کدام یک از افراد را داشتند؟ در میان شش نامزدی که تا روز پایان در صحنه باقی ماندند، حسن روحانی اندکی بیش از 50 درصد آرا را کسب کرد و همه 5 نامزد دیگر 3/49 درصد آرا را کسب کردند. یعنی3/49 درصد مردم ایران در 24 خرداد به افراط، تفریط، خشونت، خودرایی، تک رایی، عدم مشورت و عدم تدبیر رای داده‌اند؟!نویسنده می‌پرسد: یعنی تنها حسن روحانی نماد اعتدال و مبارزه با خشونت و تک‌رایی است و همه 5 نامزد دیگر که همانند روحانی از طریق شورای نگهبان تایید صلاحیت شده‌اند، چهره‌هایی افراطی و خشونت‌طلبی بوده‌اند؟! آیا این توهین به 18 میلیون ایرانی محسوب نمی‌شود؟ متاسفانه این رویکرد غیراخلاقی در چند وقت اخیر نیز مکرراً شنیده شده است. و شاهد آن هستیم که همه نامزدهای انتخابات با تعابیری نظیر طالبانیسم و افراط‌گرایی از سوی حامیان دولت خطاب می‌شوند.نیمروز تصریح کرد: مایه شرمساری دولت یازدهم است که پاسخ مردم غیوری را که حماسه سیاسی آفریده و پای صندوق‌های رای حاضر شده‌اند با تعابیری همچون حامیان افراط و خشونت‌طلبی توصیف می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
عسکرزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۰
20
6
آقای روحانی راز خونه را هر جا نگو از شما بعید است 10 سال چطور رییس شورای امنیت ملی بودی خزانه دولت اگر خالی هم بود ... نشان میدادی تا در مذاکرات دست بالا داشته باشیم ضعیفمان کردی شیخ
دارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۰
5
11
مرغ پخته هم از این تعابیر ، تعجب می کند . کجای سخنان آقای روحانی ، ناپخته و نسنجیده است؟ مگر اینکه کارهائی مثل « افراط و تفریط و خشونت و خودرایی» را پختگی بدانیم و یا « تک رایی و عدم مشورت و عدم تدبیر » را سنجیدگی به شمار آوریم .
عجب دنیائی شده ؟ جای ارزشها در روز روشن با ضد ارزشها ، عوض شده . هیچ ابائی هم از گفتن ندارند . تنها می توان گفت اینها بیمار هستند . جالب تر از این ، حرف خودشان است . همین تحلیل را نگاه کنید .
کیهان چشمش را خوب باز کند و فاصله ی 47 درصدی رای روحانی را با جمع رقبای دیگر ، نگاه کند و اینقدر 50 و 50 نکند . راستی کیهان می تواند به جمع خاموشان هم نگاهی بیندازد و خودش بیندیشد، کسانی که در انتخابات شرکت نکردند با افکار کیهانی ، چقدر نزدیک هستند ؟ باز هم بگیم یا بسه ؟!!!
پاسخ ها
کاظم
| Iran (Islamic Republic of)
دارای محترم یکبارلااقل نوشته راقبل ازارسال بخون.اختلاف رای ایشان باجمع رقبایکدرصد هست 47درصدراازکجاآورده ای.جمع خاموشان هم تارایشان رابصندوق نیندازندمعلوم نمیشود چه نظری دارندوباافکار جناب روحانی یاکیهان چقدرنزدیکند؟بحث برسراینستکه خطاب خس وخاشاک به معدودافرادیکه موجب آتش سوزی وتخریب وقتل شدند(نه همه آن11میلیون)اگرآنقدر بدبودچرااینهمه توهین به میلیونها رای دهنده ایکه نظردیگری دارندموجه هست؟امیدوارم اینبار تدبیرسانسور نکند.
دارا
| Iran (Islamic Republic of)
آقا کاظم ، من هم جنابعالی را سفارش میکنم ، خط چهارم از پاراگراف دوم گزارش بالا ( از روزنامه ی کیهان ) را دوباره مطالعه بفرمائید ، تا متوجه بشوید ، اختلاف آراء آقای روحانی با رقبا از کجا آمده . ما عادت به توهین به مخالف نداریم . پاسخ ما به آقایانی است که مرتب میگویند 50 . ولی اقبال عمومی مردم به گفتمان آرامش را بر نمی تابند .
عليرضا
|
Russian Federation
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
10
7
از نقد منصفانه شما واقعا متشكرم

ظاهرا رئيس جمهور اول بايد يه سوزن بخودش بزنه و يه جوالدوز به ديگران

يعني كمتر از نيمي از مردم ايران ... هستند كه رئيس محترم جمهور اينطور در پي راي نياوردن وزير پيشنهادي خود خطابه ميكنند
واقعا جاي تاسف داره
بعدا ايشان خود را مبرا از توهين به ديگران مي دانند .
باز هم متشكرم
کاظم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
4
3
این نسبتها بدتراست یانسبت ادعایی که به آتش زنندگان وتخریب کنندگان بودنه همه آن 11 میلیون؟!
پاسخ ها
کاظم
| Iran (Islamic Republic of)
علیرضای عزیزمن کامل نوشته بودم متاسفانه تدبیر24 بابی تدبیری کامل به سانسورروی آورده.اون 11میلیون خواهران وبرادران آن 25 میلیون هستندوهرنظری داشته باشندعزیزومحترمند.بحث اینستکه وقتی اکثریت کمتراز 500 هزاررای هست حداقل رعایت اکثریت 14 میلیونی راهم بکنیم که به اعتدال نزدیکتراست
عليرضا
|
Russian Federation
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
2
4
چرا اون قسمت 11 يليون كه سطل عاشق آتش نزندند را حذف كرديد ؟
ظاهرا شما هر چي كه باب ميل خودتون باشه چاپ ميكنيد

موفق باشيد
ناهید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
1
6
با سلام، اتفاقا جناب آقای روحانی حرف آخر را اول گفتند حالا اگر شما دوست دارید برداشت نادرست کنید مختارید کیهان عزیز ...
چشم دل باز کن ...
گویند کافر همه را به کیش خویش بیند...
چشم ها را باید شست ...
آرزومند آرزوهایتان
النا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
6
2
ممنون از انتشار این مطلب برای باز شدن چشم کسایی که سال 88هرکاردلشون خواست کردند وتوقع داشتند کسی اعتراض نکنه حالا مخالفانی که صبورانه نشستندو اعتراض نمیکنند این قدرحرف میشنوند.کجاست تدبیر ؟کجاست امید؟!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
2
6
حرف مفت نزنید پس شماها چطور چهار سال به مخالفانتون انگ ضد انقلاب وابسته به بیگانگان و غیره میدادید، خود کرده را تدبیر نیست!کاری که دولت قبل کرد این دولت هم جوابشون خواهد کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
2
5
حرف مفت نزنید
سیاوش
|
Canada
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
2
8
اصلا این حرف دکتر روحانی با حرف احمدی نژاد که 14 میلیون آدم خس وخاشاک فرض کردقابل مقایسه است رئیس جمهور ما باید احمدی نژاد باشد همانی که رویمان نمی شدکه بگیم رئیس جمهورماست
خسته از افراط
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
0
6
به یکی دو افراطی عزیزم که با اسامی مختلف کامنت می گذارند: "اب را بریز اونجایی که میسوزه ه ه ه!!!!!" لطفا این انرژی را حفظ کنید برای 8 سال دیگر! هنوز خرابکاری های زیادی مانده که باید بکنید........
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
0
6
اصلا منظور ومخاطب آقا روحانى كسانيكه بوى رأى ندادند نيست بلكه منظور هشت سال سياه دولتى بود كه دقيقا مصداق بارز صفات بر شمرده بود ومردم به آن رفتار وسياستها در انتخابات نه گفتند.
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۳
0
6
برادر عزیز! ما نه کوریم و نه احمق. مردم ایران، به تدبیر و اعتدال رای دادند ، نه افراط.. حضور پرشور مردم در انتخابات، همه به دلیل امید ایجاد تغییر نسبت به دوران افراطی گری 8 سال گذشته بوده است.
نویسنده عزیز! مردم احمق نیستند. اگر می خواهی با مظلوم نمایی و سفسطه های فوق فضایی تخیلی، خود و گروهتان را همچنان در اذهان زنده نگه دارید، ره به ترکستان خواهید برد.
سعید اصفهانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۴
1
2
عسگر زاده و علیرضا و کاظم نتیجه حمایت شما از احمدی نژاد طی هشت سال در زیر آمده البته بعدش اگه بازم رووتوون میشه بازم به روحانی گیر بدین؛
اختلاس 3000000000 میلیاردی.
اختلاس 15000000000 میلیارد تومانی در.. و بانک های وابسته به آن. اختلاس 7000000000 میلیارد تومانی در بیمه ایران. ماجرای دود شدن 12000000000000 میلیارد تومانی در .... تخلف 1800000000000 میلیارد تومانی در شرکت ... نرخ رشد اقتصادی منفی 4.5 درصد در سال 92 و رشد منفی در سال 91 .
نرخ بیکاری 25 استان کشور دو رقمی شده. نرخ تولید ناخالص داخلی از 6 درصد به 2 درصد رسیده. تورم به بیش از 42 درصد رسیده. ارزش پول این مملکت جزء شش پول بی ارزش دنیا شده،
فضای بسته و خفقان در دانشگاه ها و...
پس لطفا حرف مفت نزنید آقایون افراطی مذهبی تندرو که واقعا بی مصرف هستید.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۴
0
3
آیا نویسنده مقاله میداند که پیروزی روحانی ،پیروزی یک نفر بر نامزدهای تمام جریانات مختلف است؟اگر شما طرفدار جریان تمامیت خواه نیستید،چرا این قدر بر آشفته اید؟به فضل پروردگار متعال این پیچ تند اقتصادی که در دولت قبل ایجاد شده است،با تدبیر توام با اعتدال و با عقلانیت توام با صداقت ،با مشورت اهل فن به دور از خودخواهی های 8 سال قبل،پشت سر خواهند گذاشت و ملت ایران در جایگاهی که شایسته ی آنان است،خواهد ایستاد. البته ناگفته نماند سرانجام هر گونه خودخواهی را ملت با جواب سخت خواهد داد تا عبرتی باشد برای دولتمردان بعدی.
يك حامي دولت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۵
0
1
آقاي روحاني علي رغم احترامي كه براي جنابعالي و دولت محترمتان قايل هستم ولي يك خواهش دارم و آن اين است كه تا زماني كه برخي از اعضائ كابينه شما صداي مردم را نشنيده است ديگر از اين چماق بر عليه هيچ كس استفاده نكن خوب است اول يك چماق در سر وزيرراه و شهر سازي بزنيد كه هنوز صداي مردم را نشنيده و برخي از معاونين خود را كه ارثيه دولت قبلي هستند تغيير نداده و كلي مجموعه را با مشكلات عديده و شايد گفت خيانتهاي عديده روبرو كرده است به اميد آنروز
نظر شما: