ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۵

بارگذاری و آپلود اطلاعات روی مغز انسان !

الون ماسک مدیرعامل شرکت های تلسا و اسپیس ایکس از برنامه های خود برای تاسیس شرکت جدیدی به نام Neuralink خبر داده که قصد دارد مغز انسان و رایانه ها را در هم ادغام کند.
تدبیر24 » وی می گوید انسان ها باید بتوانند به روش تله پاتی با یکدیگر ارتباط ذهنی برقرار کنند و برای این کار باید روش های ارتباطی جدیدی خلق شود.

ماسک افزوده Neuralink محصولی را به بازار عرضه خواهد کرد که به افرادی که دچار آسیب های مغزی ناشی از سرطان، سکته و .. شده اند امکان می دهد تا توان ارتباطی خود را احیا کنند.

به گفته وی این شرکت رابط های کاربری رایانه ای خاصی را برای مغز افراد ابداع می کند که برقراری ارتباط میان مغز و کامپیوترها را ممکن می کند. برای این کار باید الکترودهای باریک و نازکی در مغز انسان نصب شوند تا بارگذاری و آپلود اطلاعات در مغز انسان از همین طریق ممکن شود.

الون ماسک معتقد است از این طریق شاهد خلق ابرانسان های دیجیتال خواهیم بود که توانمندی های خارق العاده ای خواهند داشت و به راحتی و با ظرفیت بالا با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند.

از این طریق می توان شبکه های عصبی آسیب دیده مغز انسان ها به علت سوانح مختلف را هم بازسازی کرد و ظرفیت حافظه برای یادآوری خاطرات یا ذخیره سازی اطلاعات را افزایش داد. وی پیش بینی کرده که استفاده از فناوری یاد شده ظرف ۸ تا ۱۰ سال آینده امکان پذیر خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: