ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰

بررسی روابط ایران و فرانسه در مجلس

عضو کمیسون امنیت ملی با بیان اینکه نوع رابطه با فرانسه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بررسی می‌شود، افزود: اگر مذاکره کنندگان 1+5 تحت تاثیر عربستان و رژیم صهیونیستی باشند نتیجه‌ای از مذاکرات حاصل نمی‌شود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، عضو کمیسون امنیت ملی با بیان اینکه نوع رابطه با فرانسه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بررسی می‌شود، افزود: اگر مذاکره کنندگان 1+5 تحت تاثیر عربستان و رژیم صهیونیستی باشند نتیجه‌ای از مذاکرات حاصل نمی‌شود.

اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره نقش کشور فرانسه در مذاکرات اخیر ژنو گفت: در این مذاکرات خباثت های کشورهای استکباری، آمریکا، انگلیس و فرانسه وجود داشت مجددا خود را نشان داد.

کوثری ادامه داد: این کشورها ابتدا مذاکره و بحث می کنند و وقتی به نتیجه می رسند در زمان امضاء توافق حاصله تحت تاثیر رژیم غاصب اسرائیل زیر حرف خود می زنند و این نشان می دهد که به صورت تخصصی به مذاکرات نگاه نمی کنند و این دفعه نیز این نقش به فرانسه واگذار شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان این که هم اسرائیل و هم عربستان از توافقات ایران ناراضی هستند، ادامه داد: این که در مذاکرات هسته ای ایران با گروه 1+5 به توافق برسد به ضرر عربستان و اسرائیل است، لذا عربستان به همین منظور امتیازهایی را برای فرانسه قائل شده است تا از طریق فرانسه به اهداف خود برسد البته اسرائیل نیز همین موضوع را دنبال می کند.

کوثری با بیان اینکه گفته شده است مذاکرات 10 روز دیگر ادامه پیدا می کند، ادامه داد: تا زمانی که این کشورها این روند را ادامه دهند و تحت تاثیر لابی صهیونیستی و کشور عربستان قرار گیرند نتیجه ای در روند مذاکرات حاصل نخواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تغییر نگرش در روابط و سیاست های کشورمان با کشور فرانسه گفت: قطعا خود دولت و دستگاه های دیپلماسی به این مسئله توجه دارند اما حتما پس از این که ما در کمیسیون از وزیر خارجه دعوت کردیم در مورد تغییر رفتار با کشور فرانسه تاکید می شود تا این طور نباشد که این ها خیال کنند ما به آنها نیاز پیدا کرده ایم ، لذا در کمیسیون مشخص می شود بر چه اساسی رابطه باید دنبال شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: