۱- استخدام قهرمانان بازی های المپیک، آسیایی و جهانی در سازمان های دولتی بر اساس تصویب نامه هیات وزیران در جلسه روز ۲۰ تیرماه ۹۵ مهمترین اقدام دولت تدبیر امید در این زمینه بود که بر اساس آن از این تاریخ ۳۴۰ ورزشکار مشمول این مصوبه از این تسهیلات استفاده کردهاند.
۲- تاسیس باشگاه پیشکسوتان ورزش کشور نیز اقدام حمایتی دیگر دولت یازدهم و وزارت ورزش و جوانان در راستای حمایت از ورزشکاران به ویژه پیشکسوتان ورزش کشور بود.
۳- افزایش تعداد مستمری بگیران صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی از ۸۵۰ نفر در سال ۹۲ به ۹۷۷ نفر در سال ۹۵ و همچنین افزایش تعداد اعضای این صندوق از ۳ هزار و ۵۵۰ نفر در سال ۹۲ به ۵ هزار و ۳۳۴ نفر در سال ۹۵ از دیگر اقدامات وزارت ورزش و جوانان برای حمایت از ورزشکاران و قهرمانان ملی در دولت تدبیر و امید است.
دولت تدبیر و امید از ابتدای شروع به فعالیتش توسعه ورزش همگانی را نیز یکی از شعارهای اصلی خود در عرصه ورزش عنوان کرد و در این راه با اقدامات موثر وزارت ورزش و جوانان به دستاوردهای متعددی رسیده است.
وزارت ورزش و جوانان در دولت یازدهم در بخش توسعه ورزش همگانی و قرار گرفتن ورزش در سبد خانوادهها موفق شده مشارکت مردم را در فعالیت های ورزش همگانی از ۱۰ درصد در سال ۹۲ به ۲۱ درصد در سال ۹۵ برساند و این موضوع بزرگترین دستاورد دولت یازدهم در راستای تحقق شعار « ورزش برای همه» است.
همچنین مرکز آمار ایران در سال ۹۴ افزایش سهم ورزش در اوقات فراغت مردم را از ۱۲ به ۱۶ دقیقه در روز اعلام کرد، ضمن اینکه این مرکز در اوخر سال گذشته در گزارشی دیگر اعلام کرد، ۴۴ درصد افراد بالای ۱۸ سال شهری به ورزش و فعالیت بدنی می پردازند و فعالیت ۷۳ درصد این افراد بیشتر از ۳۰ دقیقه در روز است.
از دیگر دستاوردهای وزارت ورزش و جوانان که شعار و وعده دولت در خصوص توسعه ورزش همگانی را جامه عمل پوشاند، می توان به رشد ۷۳ درصدی تعداد باشگاه های ورزشی از سال ۹۲ تا ۹۵ و راه اندازی و تجهیز ۱۶۳ خانه ورزش روستایی به ویژه در استان های مرزی شرق کشور و استمرار آن در سال ۹۵ اشاره کرد.
اختصاص بودجه جداگانه به فدراسیون ها و هیات های ورزشی برای حمایت و توسعه ورزش همگانی نیز برای اولین بار در دولت تدبیر و امید اتفاق افتاد که این اقدام موثر را می توان به عنوان یکی از محورهای اصلی این دستاوردها دانست.