آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 03
کد خبر: ۷۶۳۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱

قلم قرمز برانکو روی نام این بازیکن پرسپولیس/ جایگزینش از استقلال می‌آید

به نظر می رسد سرمربی کروات پرسپولیس قصد دارد هافبک استقلال را جایگزین خرید زمستانی خودش کند.
تدبیر24 »دیگرخیلی ها می دانند که برانکو به شدت خواهان عقد قرارداد با فرشید باقری هافبک ناراضی استقلال است و می خواهد او را برای لیگ هفدهم قرمزپوش کند.

به همین خاطرعلیرضا منصوریان سرمربی استقلال فرشید باقری را از لیست بازی با پدیده مشهد خط زد.

البته این بازیکن کرمانی الاصل هنوز یک فصل دیگربا آبی پوشان تهرانی قرارداد دارد ولی دنبال رضایتنامه است.

گفته می شود عمده دلیل تمایل برانکو به خرید فرشید باقری هافبک دفاعی استقلال نارضایتی مرد کروات از عملکرد شهاب کرمی است.

شهاب کرمی در نقل و انتقالات نیم فصل به پرسپولیس پیوست و نتوانست رضایت برانکو را جلب کند و با توجه به اینکه هنوز یک سال دیگربا پرسپولیس قرارداد دارد احتمالا درلیگ هفدهم قرضی در تیم دیگری توپ خواهد زد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: