ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۶۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵

تغییر رنگ لثه را جدی بگیرید

یک متخصص رادیولوژی فک و صورت گفت: تغییر رنگ لثه از علائم بیماری لثه است و لثه سالم معمولا صورتی‌رنگ بوده و به صورت سفت و محکم به استخوان زیرین می‌چسبد.
تدبیر24 »ابراهیم صادقی گفت: در بسیاری از موارد، افراد دندان‌های سالم و نسبتا محکمی دارند، اما بیماری لثه‌ها منجر به لق‌شدن دندان‌ها و از دست رفتن آنها می‌شود.

وی، تغییر رنگ لثه را یکی از علائم بیماری لثه دانست و گفت: لثه سالم معمولا صورتی‌رنگ بوده و به صورت سفت و محکم به استخوان زیرین می‌چسبد.

صادقی، با اشاره به علل بیماری لثه، تصریح کرد: پلاک میکروبیال، جرم (کالکولوس)، کمبود ویتامین، سندروم، مواد شیمیایی، دخانیات و برخی مواد شیمیایی عامل و تشدید کننده این بیماری هستند.

این متخصص رادیولوژی فک و صورت، خون‌ریزی لثه، تغییررنگ، تغییرشکل لبه لثه، تحلیل لثه و وجود همزمان جرم بر روی دندان‌ها را از علایم بروز بیماری‌های لثه برشمرد و گفت: معمولا برخی افراد به دلایل مختلفی از انجام جرم‌گیری دندانی خودداری می‌کنند. در نتیجه بیماری لثه‌ها ادامه پیدا کرده و لثه شروع به تحلیل رفتن می‌کند.

صادقی افزود: از تجمع مواد، املاح موجود در بزاق و باکتری‌ها بر روی دندان‌ها، پلاک میکروبی تشکیل می‌شود و اگر این پلاک به خوبی از سطح دندان پاک نشود، به مرور زمان حالت معدنی و محکم به خود می‌گیرد و تبدیل به جرم می‌شود.

این متخصص رادیولوژی فک و صورت خاطرنشان کرد: درمان بیماری‌های لثه‌ با جرم‌گیری در مرحله اول و در صورت نیاز بصورت جراحی لثه‌ خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: