ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۶۵۵۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷

پرینترهای ۳ بعدی برای ساخت طلا و جواهر ساخته شد

محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی، ساخت و تولید پرینتر یا چاپگر های ۳ بعدی شدند که با استفاده از آن طلا و جواهر به دقت و کیفیت بالایی به تولید می رسد.
تدبیر24 »پویا ترابی عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان تولید کننده پرینتر های ۳ بعدی در گفتگو  با خبرنگار مهر اظهار داشت: تقریبا ۱۱ سالی است که در زمینه طراحی و ساخت پرینتر های ۳ بعدی فعالیت می کنیم.

وی با بیان اینکه در این زمینه ثبت اختراع نیز داشته ایم، خاطر نشان کرد: تا کنون علاوه بر ساخت پرینتر های DLP  و FDM  سعی کردیم  به ارتقا پرینتر هایی بپردازیم که با استفاده از آنها در صنایع مختلف استفاده شود.

وی افزود: با توجه به اهمیت این صنعت در صنوف مختلف در صدد آمدیم تا از آن در حوزه طلا و جواهر بهره ببریم.

به گفته وی، در همین راستا از پرینتر های DLP  در صنعت طلا و جواهر استفاده کردیم که از سرعت و دقت بالایی برخوردار است.

ترابی با اشاره به مزیت های این دستگاه عنوان کرد: این دستگاه در سایز های مختلف تولید شده و لامپ آن ۲۰ هزار ساعت بوده که دقت آن را افزایش داده است. معمولا لامپ های نمونه های مشابه ۱۰هزار ساعت هستند.

وی تاکید داشت: در این دستگاه فضای کاری بزرگتری تعبیه شده و تا جایی که شده کاربری برای مشتری آسان می شود.

ترابی با اشاره به سرعت این دستگاهها خاطر نشان کرد: به عنوان مثال در یک سایز مشخص می توان ۲۴ انگشتر طلا در ۳ ساعت تولید کرد در صورتی که به روش سنتی ۴ ساعت یک انگشتر تولید می شود.

وی افزود: معمولا طلاهای ایتالیایی با این دستگاه به تولید می رسند.

ترابی با بیان اینکه در حال حاضر هم در ایران از این روش برای تولید طلا به کار برده می شود، خاطر نشان کرد: تا کنون ۲۰ دستگاه را در تهران، مشهد و تبریز به فروش رسانده ایم.

 این شرکت دانش بنیان در نخستین نمایشگاه چاپ ۳بعدی حضور داشت. این نمایشگاه از دیروز تا سیزدهم اردیبهشت ماه در سالن اجلاس سران دایر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: