ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۶۶۴۲
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۱

حل مشکلات معلمان دشوارتر از مسائل هسته‌ای نیست

وزیر اسبق آموزش و پرورش از عدم اجرای کامل رتبه‌بندی معلمان انتقاد کرد و گفت: معتقدیم حل مشکلات معلمان از مسائل هسته‌ای دشوارتر نیست.

تدبیر24 »محمود فرشیدی با بیان اینکه آموزش و پرورش دچار مجموعه‌ای از مسائل است که فرهنگیان انتظار دارند دولت آینده برای حل آنها اقدام و تحولی ایجاد کند، گفت: با توجه به جایگاه آموزش و پرورش و نگاه امام (ره) به آموزش وپرورش که همه سعادت و کلید آن در دست معلم است، و با توجه به رهنمون رهبر انقلاب مبنی بر اهمیت آموزش و پرورش، انتظار می‌رود جایگاه آموزش و پرورش در ساختار اداری کشور ارتقاء یابد.

وی افزود: آموزش و پرورش کانون اساسی خلق بنای آینده است و برخلاف سایر وزارتخانه‌ها انسان تولید می‌کند و به نوعی مادر همه وزارتخانه‌هاست اما در طول این سال‌ها این جایگاه تضعیف شده است در حالی که در طول پیروزی انقلاب جایگاه ویژه‌ای داشته و اگر تقویت شود می‌تواند این جایگاه را حفظ کند.

وزیر اسبق آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر هیچ‌کس از وضع موجود راضی نیست و معلمان مشکلات معیشتی خاص خود را دارند، گفت: دانش‌آموزان نیز شور و شوق تحصیل ندارند و خانواده‌ها از نبود عدالت آموزشی و سطح پایین آموزش ناراحت هستند. به نظر می‌رسد احتیاج به تحول و نوسازی در ساختار اداری – مالی، آموزشی و پرورشی داریم.البته نقشه راه طبق سند تحول بنیادین مشخص است و سیاست‌های کلی آن نیز ابلاغ شده است.

فرشیدی افزود: معلمان در زمینه تبعیض با سایر کارمندان دولت گلایه‌هایی دارند. پرداخت پاداش پایان خدمت آنها نیز معمولا با تاخیر بسیار صورت می‌گیرد و از برخی امتیازات کارکنان دولت محروم هستند. مشکلات معیشتی، عدم کفاف حقوق و مشکلات مسکن، بیمه و درمان را هم باید به این مشکلات اضافه کرد.

وی با بیان اینکه معلمان زن در مناطق محروم شرایط دشواری دارند که باید برنامه‌ریزی و امکانی را فراهم کرد که خانه‌های معلم در مناطق محروم ساخته شوند، گفت: الزاما همه این مشکلات تنها به دست بودجه حل نمی‌شود. تنوع منابع درآمدی، تقویت مشارکت مردم و استفاده از ظرفیت خود آموزش و پرورش، نظیر صندوق ذخیره و بانک سرمایه لازم است. این در حالی است که موضوع صندوق ذخیره مانند نمکی بود که به زخم معلمان پاشیده شد.

وزیر اسبق آموزش و پرورش از عدم اجرای کامل رتبه‌بندی معلمان انتقاد کرد و گفت: معتقدیم حل مشکلات معلمان از مسائل هسته‌ای دشوارتر نیست. آموزش و پرورش این افتخار را دارد که به کل نظام و انقلاب خدمات واحد ارائه داده و نیروی انسانی تربیت کرده است. حداقل انتظار از دولت آینده این است که برای مسوولیت وزارت شخصی انتخاب شود که از درون نظام تعلیم و تربیت باشد.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: