ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۴

واکنش محسن رضایی به شهردار شدنش

 

به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم صبح قریب در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که شنیده شده شما برای شهردار شدن تهران فعالیت‌هایی داشته‌اید، گفت: بنده هیچ فعالیتی نداشته‌ام.

وی افزود: البته هر امکان خدمت‌گذاری به مردم را مهم می‌دانم به گونه‌ای که حتی برداشتن یک سنگ از سر راه مردم برایم افتخار است اما برای شهردار شدن لابی انجام نداده‌ام.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا در کابینه آقای روحانی حضور می‌یابید و یا اصلاً به شما پیشنهادی در این زمینه شده است، گفت:‌ هنوز صحبتی با آقای روحانی نداشته‌ام.

رضایی در پاسخ به این پرسشی که آیا برنامه‌هایتان را به رئیس جمهور منتخب ارائه داده‌اید یا خیر، تصریح کرد: برنامه‌هایم را برای رئیس جمهور منتخب ارسال کرده‌ام.

وی در مورد فراجناحی بودن کابینه یازدهم گفت: باید ابتدا کابینه شکل بگیرد تا بتوان در مورد آن اظهارنظر کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: