ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۷۷۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴

با وعده‌های انتخاباتی کاندیداها چیزی عاید مردم نمی‌شود

نماینده مردم دشت ‌آزادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر دولتمردان ما بر اساس برنامه‌ریزی دقیق و به دور از حاشیه حرکت کنند تمام نیازها و مشکلات کشور ما حل می‌شود.

تدبیر24 »قاسم ساعدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نامزدهای انتخاباتی برای دفاع از خود ایده‌هایی می‌دهند اما از این نظرها، ایده‌ها و حرف‌ها چیزی عاید مردم نشده و نمی‌شود.

وی در خصوص وعده ایجاد 5 میلیون شغل در کشور بیان کرد: کشور ایران با قابلیت، مقتدر و غنی است و اگر دولتمردان بر اساس برنامه‌ریزی دقیق حرکت و از مسایل حاشیه‌ای دوری کنند می‌توانند این میزان شغل را در کشور تأمین کرد و اگر دولت مقتدر باشد می‌تواند به سوی توسعه ملی حرکت کند و به این ظرفیت برسد.

ساعدی با اشاره به این‌که برخی نامزدهای ریاست جمهوری وعده افزایش یارانه‌ها را می‌دهند، عنوان کرد: افزایش یارانه قابل نقد است و همین یارانه فعلی یک معضل و مشکل است که ظرف چندین سال اخیر اجرا شده است و ما معتقدیم با ورود یارانه‌ها هیچ تحولی در کشور نشده است.

وی افزود: ما باید مشکلات مردم در خصوص شاخص‌هایی مانند حامل‌های انرژی و خوراک را کمتر کنیم و باید به دنبال حل این مشکلات و دغدغه‌ها باشیم.

ساعدی گفت: در مراحل مختلف توزیع یارانه هر بار تعداد زیادی را حذف می‌کنند و ای کاش مبالغ یارانه این افراد حذف شده، در جهت تأمین نیازهای جامعه صرف شود اما متأسفانه اینطور نیست و مشاهده می‌کنیم خیلی از افرادی که تحت پوشش حمایت‌های خاصی هستند به صورت سهوا و یا عمدی از دریافت یارانه حذف شدند و به محض مراجعه کردن این افراد به بانک، مسئولان اعلام می کنند سیستم مشکل دارد و باید منتظر بمانید و این اجحاف در حق قشر مستضعف جامعه است.

وی در خصوص مسأله برجام نیز عنوان کرد: برجام یکسری مزیت‌هایی دارد. سرمایه‌گذاران خارجی به سمت ایران جذب شده‌اند و از ایران بازدید کردند و در برجام سطح تولید و انتظار مردم بالا رفته است و مهمترین مشکل در کشور ما مشکل سیستم بانکی است که باید حل شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: