ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹

مذاکرات صندوق بین المللی پول باایران

صندوق بین المللی پول اعلام کرد: این نهاد با مقامات عالی رتبه ایرانی مذاکراتی را در زمینه لزوم مبارزه با تورم و اجرای اصلاحات برای فراهم کردن زمینه رشد اقتصادی در این کشور انجام داده است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از خبرگزاري فرانسه، این صندوق روز گذشته در بیانیه ای افزود: دولت جدید ایران به خوبی به ضرورت اجرای اصلاحات در شرایط کنونی واقف است. دراین بیانیه آمده است: مذاکرات 10روزه که پنجشنبه گذشته پایان یافت با هدف مقابله با نرخ بالای تورم و احیای رشد اقتصادی ایران و نیز ضرورت پرداختن به سیاست های قدیمی و چالش های ساختاری در اقتصاد این کشور متمرکز بوده است. این صندوق همچنین اعلام کرد: چالش های پیش روی اقتصاد ایران اصلاح یارانه ها، نظام بانکی و شرکت ها و نیز چارچوب های پولی و مالی این کشور است. بیانیه مذکورهمچنین اشاره ای اجمالی به تاثیر تحریم ها علیه ایران داشت که باعث شد دست تهران برای فروش نفت و دیگر محصولاتش به کشورهای جهان و نیز خرید کالاها و خدمات از خارج کشور تا حدودی محدود شود.این نهاد مالی بین المللی افزود: به رغم دشواری های خارجی، اطلاع و درک مقامات ایرانی از چالش ها و نیز انتظارات بالای بخش های مختلف اقتصاد این کشور فرصتی مناسب و به موقع را برای پیشبرد اصلاحات مورد نظر فراهم می آورد.

خبرگزاری فرانسه در ادامه این گزارش آورده است: انتخابات ریاست جمهوری ماه ژوئن (خرداد) و پیروزی حسن روحانی باعث شد امید به توافق با قدرت های غربی در زمینه برنامه هسته ای ایران افزایش یابد و هرگونه توافق می تواند به لغو تحریم ها و احیای اقتصاد ایران منتهی شود.مذاکرات هسته ای ژنو چند روز قبل بدون نتیجه در ژنو پایان یافت اما احتمال آن وجود دارد در ادامه این گفت و گوها که قرار است 20 نوامبر(29 آبان) ازسرگرفته شود، توافقی حاصل شود. دراین میان صندوق بین المللی پول اعلام کرد در اوایل سال (میلادی) آینده رسما بازنگری اقتصاد ایران را موسوم به ˈمشاوره ماده 4ˈ آغاز خواهد کرد. ˈماده 4 قسمت مهمی از فعالیت های معمول صندوق بین المللی پول است که معمولا هر ساله و در خصوص بررسی اوضاع اقتصادی کشورهای عضو انجام می گیرد.ˈ

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: