تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۷۷۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷

حيثيت كشور را به حراج نگذاريد

فارغ از اينكه مناظره‌هاي تلويزيوني با حضور نامزدهاي رياست‌جمهوري چه اثرات مثبتي براي آنان و هوادارانشان دارد، از منظر چالش براي كشور، به‌گونه‌اي است كه جز مأيوس‌كردن و بدبين‌كردن مردم، سودي ندارد.
تدبیر24» ايران و انقلاب اسلامي مخالفاني دارند كه اگر هزاران ساعت وقت صرف كنند تا نقصي را بيابند و آن را در تبليغاتشان عليه ما به كار برند، شايد به اندازه مناظره‌ها مؤثر نباشد.حتي اين مناظره‌ها مي‌تواند براي سال‌هاي آينده نيز اطلاعات كافي از انقلاب اسلامي و آثاری را كه برايش منفي است، در اختيار خارجي‌ها بگذارد. يك‌بار جملات مطرح‌شده از سوی بعضي از داوطلبان رياست‌جمهوري، ‌در دو مناظره پيشين را در ذهنتان مرور كنيد و القائات آنان را در جامعه به ياد آوريد تا اكنون كه سرگرم تماشاي مناظره نيستيد، عمق فاجعه را دريابيد.كشور دچار فقر مطلق است. چهار درصد افراد غارتگر و دزد و قاچاقچي در كشورمان وجود دارند كه دولت،‌ فقط‌وفقط به همين چهار درصد مي‌رسد و ٩٦ درصد، گرسنه و بي‌كار و درگير هزاران گرفتاري هستند. تمامي مشكلات محيط‌زيستي و ريزگردها در دوره چهارساله دكتر روحاني بروز كرده است و جملاتي از اين دست كه به‌وفور از سوی نامزدهاي اصولگرا در مناظره‌ها بيان مي‌شد. خدا به دادمان برسد از پخش مناظره سوم كه موضوع آن اقتصادي است. 

اميدوارم ذره‌اي از آبرويي كه براي مديريت جامعه باقي مانده در مناظره سوم پايمال نشود.مي‌دانيم كه از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون هفت نفر از شخصيت‌هاي سياسي ايران به مقام رياست‌جمهوري رسيده‌اند. آنچه امروز در ايران جريان دارد، حاصل ‌عملكرد اين هفت نفر است كه در ١١ دوره رياست‌جمهوري، سكان قوه مجريه را در دست داشته‌اند. ناگفته پيداست كه در ايران از نظر اقتصادي، دولت، تنها ارگان متولی اقتصاد نیست. بخش زیادی از امور اقتصادی در ارگان‌ها و سازمان‌های خارج از دولت سامان می‌یابد. وانگهی، چه ‌بسیار اموری که متولی آن قوای دیگر هستند. پس چگونه است که وضع امروز را مخالفان دولت پای عملکرد دولت مستقر می‌نویسند و با بدترین عبارات، حتی با توسل به دروغ‌گویی، رئیس و وزرای دولت را می‌کوبند؟ با دید واقعی می‌توان قضاوت کرد که در ایران اسلامی، کارهای بسیار زیادی شده و در حدواندازه کشورهای درحال‌پیشرفت، قدم‌های بزرگی برداشته شده است. اگرچه دولت‌هایی سر کار آمدند که قدر پیشینیان را ندانستند و مصائبی برای ملت ايجاد كردند، اما خارج از آن برهه‌ای که بر ما سخت گذشت، شایسته نیست که حاصل فعالیت‌های چند دولت زمان جنگ، سازندگی، اصلاحات و تدبیر و امید، توسط برخي برای رسیدن به قدرت و از طریق فریب افکار عمومی، به ‌هیچ گرفته شود؛ به‌ویژه از سوی کسانی که هرکدام در بخشي از مدیریت این کشور فعال بوده و هستند.


مصطفی ایزدی، فعال سیاسی اصلاح طلب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: