آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۷۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۳

نحوه بهره‌مندی فرهنگیان از یک طبقه شغلی بالاتر ابلاغ شد

بخشنامه نحوه بهره‌مندی از یک طبقه شغلی بالاتر در وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شد.
تدبیر24»حسین فرزانه، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی نحوه بهره مندی از یک طبقه شغلی بالاتر در وزارت آموزش و پرورش را ابلاغ کرد که بر اساس مفاد بخشنامه مذکور طبقه ورودی کلیه مشاغل، یک طبقه افزایش می‌یابد.

همچنین کارمندانی که در اجرای بند (1) ماده (4) بخشنامه22 مرداد سال 90  معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور منضم به بخشنامه پنجم شهریور همان سال بعد از تاریخ 1.1.88 (اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری) از طبقه تشویقی بهره‌مند شده‌اند، ابتدا طبقه تشویقی آنان لغو و سپس از اول فروردین 96 از یک طبقه شغلی بالاتر برخوردار خواهند شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: