ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۸۱۴۳
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰

مسئول نابودی «پاس» چه کسانی هستند؟ + سند

تیم فوتبال پاس درحالی به همدان منتقل شد که امروز در لیگ ۲ فوتبال ایران توپ می‌زند و حسرتی بزرگ برای فوتبال ایران را برجای گذاشته است.

تدبیر24» در آبان ماه سال ۸۵، حمیدرضا  حاجی‌بابائی نماینده وقت همدان در مجلس شورای اسلامی که بعدا وزیر دولت احمدی نژاد هم شد، طی نامه‌ای از رئیس جمهور وقت خواست تا مقدمات انتقال یک تیم فوتبال به استان همدان را فراهم کند. این درخواست با موافقتی که به همراه داشت شرایطی را فراهم کرد تا در فصل ۸۶-۸۷ تیم ریشه دار و موفق پاس تهران به همدان منتقل و در نهایت نابود شود.

پاس در طی ۱۰ سال گذشته نزولی‌ترین روند نابودی یک تیم موفق و ریشه دار را طی کرده است. روندی که موجب شده این تیم که سابقه قهرمانی در آسیا را در کارنامه دارد، اکنون در بدترین وضعیت نابسمان ممکن در لیگ دسته ۲ فوتبال کشور حاضر باشد.

مسوولان دولت سابق و افرادی که مسبب انتقال پاس به همدان بودند، عاملان اصلی نابودی این تیم هستند. نابودیی که علیرغم تعهد اولیه مسوولان استان همدان برای کمک مالی به این تیم، امروز در بدترین وضعیت ممکن خود قرار دارد.

پاس در سال ۱۳۸۶ پس از نامه‌نگاری‌های فوق و با انحلال پاس تهران به همدان منتقل شد. این تیم باسابقه هم‌اکنون با سقوط از لیگ یک در لیگ دسته دوم فوتبال کشور رقابت می‌کند.

پاس همدان در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ و در هفته پایانی دهمین دوره‌ی مسابقات فوتبال دسته برتر ایران جام خلیج فارس میزبان تیم استقلال تهران بود، نتیجه را دو بر صفر به استقلال تهران واگذار کرد تا با کسب ۳۵ امتیاز و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به شاهین بوشهر و راه‌آهن شهرری در رده شانزدهم جدول رده‌بندی قرار بگیرد و به همراه تیم‌های پیکان قزوین و استیل آذین به مسابقات فوتبال دسته اول باشگاه‌های ایران جام آزادگان سقوط کند.

تیم پاس در یکی از درخشان‌ترین نتایج خود توانست تیم پرسپولیس را در دی‌ ۱۳۸۶ و در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی ایران با نتیجه سه بر صفر شکست دهد.

پاس تهران هم‌چنین در ۱۳ فروردین ۱۳۷۲ موفق شد تا در دوحه قطر با شکست حریف اماراتی خود جام قهرمانی آسیا را برای اولین بار بالای سر ببرد.

لوگوی باشگاه پاس ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ تغییر کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: