ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۸۸۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۵

رشد 5 برابری مشارکت ایرانیان مقیم آمریکای شمالی در دوازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری

غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده دایم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل از ایرانیان مقیم آمریکای شمالی به خاطر مشارکت بالا در انتخابات ریاست‌جمهوری تقدیر کرد.
تدبیر24» متن پیام سفیر و نماینده دایم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در نیویورک به شرح زیر است:

در روز جمعه 29 اردیبهشت 1396 ایرانیان مقیم شهرها و ایالت‌های مختلف آمریکا مثل سایر هم‌وطنان در اقصی نقاط جهان از ساعات ابتدایی روز تا آخرین لحظات شامگاه با حضور گسترده و بی‌سابقه در 55 شعبه اخذ رای در سراسر آمریکا در کمال آرامش سهم خود را در خلق حماسه باشکوه ملت بزرگ ایران ایفاء کردند. مشارکت هم‌وطنان عزیز در این حرکت ملی که بعضا از نقاط دور و در روز کاری رقم خورد، رویدادی به یاد ماندنی و ارزشمند بود. این حضور چیزی جز تجلی عشق عمیق آنان به وطن و مشارکت در تعیین سرنوشت آن نبود.

بدون شک، مشارکت و حضور گسترده مردم ایران در انتخابات، پشتوانه ارزشمندی در به کارگیری موثرتر توان دیپلماسی کشور برای تعقیب اهداف و منافع ملی و ارتقای وجهه بین‌المللی کشور خواهد بود

این نمایندگی به نوبه خود قدردان کلیه عزیزانی است که نشان دادند اگر چه فرسنگ‌ها دور از وطن زندگی می‌کنند ولی دل در گرو وطن دارند و سرمایه‌های ارزشمندی هستند که برای آبادانی و توسعه و تعالی کشورشان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

بر اساس شمارش آراء ماخوذه، جمع آرای ایرانیان مقیم آمریکا 30039 رای بود و از این تعداد، آرای نامزدهای محترم ریاست جمهوری به شرح ذیل بود:

آقای حسن روحانی 28840 رای،

آقای سید ابراهیم رئیسی 1043 رای،

آقای سید مصطفی آقا میرسلیم 118 رای،

آقای مصطفی هاشمی طباء 38 رای، 

این آمار رشد تقریبا پنج برابری نسبت به آمار دور قبل را نشان می‌دهد و بالاترین سطح مشارکت ایرانیان خارج از کشور بوده است.

بر اساس این گزارش، آمار دقیق وضعیت آراء نامزدها در 55 شعب اخذ رای به تفکیک در سایت دفتر حفاظت منافع در واشنگتن و سایت نمایندگی ایران در نیویورک قابل دسترسی است. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: