آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۸۸۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰

وزیر خارجه آلمان: آماده همکاری با دولت جدید ایران هستیم

وزیر امور خارجه آلمان با طرح ادعاهایی علیه کشورمان گفت: ما آماده‌ایم تا با دولت جدید ایران همکاری کنیم اما انتظار داریم که این کشور در منطقه مسوولانه رفتار کند.
تدبیر24» به نقل از خبرگزاری رویترز، زیگمار گابریل، وزیر امور خارجه آلمان در کنفرانس خبری مشترک با همتای فرانسوی‌اش به طرح ادعاهایی علیه سیاست‌های ایران در منطقه پرداخت و مدعی شد: در بسیاری از مناقشات در منطقه به ویژه در عراق و سوریه، ایران نقشی دشوار ایفا می‌کند. ایران باید حمایت از گروه‌های مسلح را در این کشورها که به بی‌ثباتی در منطقه کمک می‌کند، پایان دهد.

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: پیام ما باید این باشد که آماده همکاری با دولت جدید هستیم اما اگر ایران خواهان روابط خوب با غرب است باید در منطقه مسوولانه عمل کند و به جای حمایت از ترور، سیاست صلح اتخاذ کند.

گابریل افزود: زمانی‌که این اتفاق روی دهد، اعتماد برقرار می‌شود و جهت‌گیری سرمایه‌ها (به سمت ایران) باز خواهد گشت.

ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه جدید فرانسه نیز در این کنفرانس خبری ادامه اجرای توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 از سوی تهران را خواستار شد.

وی هم‌چنین درباره اظهارات ضد ایرانی اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای منزوی کردن ایران گفت: فرانسه برای افزایش گفت‌وگوی سیاسی که باید بخشی از رویکرد سازنده برای حل و فصل بحران‌های منطقه باشد، تلاش خواهد کرد.

لودریان با بیان این‌که ایران نقشی مهم در صلح منطقه دارد، افزایش روابط سیاسی با ایران را خواستار شد.

به گزارش ایسنا، غرب و آمریکا تحت رهبری رژیم صهیونیستی در حالی ایران را به بی‌ثباتی در منطقه متهم می‌کنند که واشنگتن و متحدان منطقه‌ای‌اش به ویژه عربستان عامل اصلی بی‌ثباتی و ناآرامی در خاورمیانه و در نتیجه جنگ‌های داخلی در کشورهای منطقه هستند. این کشورها تلاش می‌کنند تا با سیاست‌های مداخله‌جویانه و تفرقه‌افکنانه خود به اهدافشان در منطقه دست یابند اما با طرح این ادعاها سعی دارند ایران را مقصر جلوه دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: