آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۸۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۸

ایران میزبان جودوی باشگاه‌های آسیا ۲۰۱۸ شد

در جلسه هیات رئیسه جودوی آسیا، ایران به عنوان میزبان جام باشگاه‌های آسیا در سال ۲۰۱۸ معرفی شد.

تدبیر24» جوجیتسو و کوراش، جلسه هیات‌رئیسه جودوی آسیا پیش از آغاز مسابقات قهرمانی بزرگسالان در کشور هنگ‌کنگ برگزار شد که بر اساس آن میزبانی سمینار مربیگری جودو و جام باشگاه‌های آسیا به ایران سپرده شد.

طبق مصوبات صورت گرفته در این جلسه در سال ۲۰۱۷ سمینار مربیگری آسیا در ایران برگزار خواهد شد و میزبانی مسابقات جام باشگاه‌های آسیا در سال ۲۰۱۸ به ایران سپرده شد.

همچنین بر اساس تصویب هیات رئیسه آسیا، محمد درخشان، رئیس فدراسیون جودوی ایران، به عنوان شورای راهبردی و اجرایی مسابقات جام باشگاه‌های آسیا منصوب و مقرر شد تا با همکاری دیگر اعضا برنامه مسابقات را تدوین کند.

با توجه به تغییر منطقه ورزش ایران از غرب به مرکز آسیا، جودوی ایران نیز به زون آسیایی مرکزی پیوست.

برچسب ها: ایران جودو اسیا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: