ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۰

مديريت زنان جسورانه تر و هوشمندانه تر از برخي مدعيان مديريت در كشور است

حسن محمدي، روزنامه نگار، در حساب شخصي اينستاگرام اش با اشاره به اقدام رئيس سازمان ميراث فرهنگي درباره ثبت ملي ربناي استاد شجريان نوشت:
تدبیر24»ماه رمضان كه مي آيد همواره نوستالژي هايي را براي ما زنده مي كند. ربناي محمدرضا شجریان استاد آواز ايران يكي از مهمترين میراث نسل ماست که به دلایل گوناگون عده اي مي خواستند با موازي سازي هاي نابخردانه آن را از ذهن جامعه پاك كنند. به آنچه در اين سال ها بر اين استاد روا داشتند در اين مجال نمي پردازم بلكه مي خواهم از اقدام ارزشمند دكتر زهرا احمدي پور ، رئيس سازمان ميراث فرهنگي و نقش موثر و اقدام كاملا به موقع او در ثبت این اثر فاخر به عنوان اثر ملی ایرانیان، ياد كنم. كار بزرگي كه آنچنان ارزشمند و مهم است كه همه ما وظيفه داريم از اين تدبير حفاظت كنيم.
باید به هوش، تدبير و زمان شناسي رئيس سازمان ميراث فرهنگي دست مریزاد گفت كه ثابت كرد مديريت زنان جسورانه تر و هوشمندانه تَر از برخي مدعيان مديريت در كشور است. او با يك حركت شطرنج گونه در زماني مناسب با حركتي دُرست حق مطلب را در مورد این اثر ملی و فاخر ادا نمود. حالا ربنا یک اثر ملی است که می توان آن را سينه به سينه به نسل بعد منتقل كرد. اگرچه صداوسيما با تنگ نظري به پخش آن مبادرت نمي ورزد اما همه ارادتمندان به استاد خودشان يك رسانه ملي شوند و با گوشي هاي موبايل خود صوت خوش استاد را بر سفره افطار بياورند تا از ميراث ملي مان محافظت نماييم.
برچسب ها: مدیریت جسورانه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: