ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۷۹۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۷
نوبخت:

دولت معتقد به صیانت از فضای مجازی است/ انتخابات بدون کوچک ترین اتفاق سوئی در کشور برگزار شد

سخنگوی دولت با تاکید بر این که دولت معقتد است باید بیش از پیش از فضای مجازی صیانت کند، گفت: در دوران انتخابات با نقیصه اطلاع رسانی برخی رسانه ها روبرو بودیم بنابراین ناچار شدیم فضای مجازی را جایگزین آنها کنیم.
تدبیر24»محمد باقر نوبخت روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره نقش فضای مجازی در مشارکت مردم در انتخابات اظهار کرد: فضای مجازی این فرصت را فراهم کرد تا بتوانیم اطلاع رسانی کافی را که در سایر مجاری اطلاع رسانی از جمله رسانه ملی دچار مشکل بودیم، انجام دهیم.
وی تاکید کرد: با استفاده از فضای مجازی توانستیم به خوبی اطلاع رسانی کنیم بنابر این دولت معتقد است باید بیش از پیش برای صیانت از این فضا اقدام کنیم.

**انتخابات بدون کوچک ترین اتفاق سوئی در کشور برگزار شد
سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به سوالی درباره امنیت انتخابات گفت: مشارکت مردم به یک عدد بی سابقه از نظر کمی و مطلق در انتخابات رسید، بیش از 40 میلیون نفر آمدند و در کمال آرامش که ناشی از ادراک مردم فهیم ما بود در انتخابات شرکت کردند بدون این که کوچک ترین اتفاق سوئی در کشور رخ دهد.
نوبخت تصریح کرد: این موضوع نشان گر امنیت و صیانت آرا بود و دولت تلاش کرد مُر قانون را رعایت کند.
وی یادآور شد: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه شدیم این بود که عده ای ساعت ها در صف ها ایستادند و ساعت 24 به پای صندوق ها رسیدند و به آنان گفتند اگر یک دقیقه از ساعت 24 بگذرد رای آنها گرفته نمی شود، در حالی که در سنوات گذشته بعد از ساعت 24 رای آنهایی که در پای صندوق ها بودند، اخذ می شد.
وی تاکید کرد: دولت بدلیل این که بعدها نگویند این انتخابات با تخلف و نادیده گرفتن قانون خاتمه یافت از یک تعداد آرا که حق هموطنان بود، رای بدهند در برابر نظر شورای نگهبان تسلیم شد.
سخنگوی دولت به اعتراض یکی از نامزدها اشاره کرد و گفت: شورای نگهبان قبل از این که وزارت کشور جواب این نامزد را بدهد، جواب وی را داد و تاکید کرد که قانون به خوبی اجرا شد و ما مراقبت لازم را داشتیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: