ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۳۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷

تبریک امیر قطر به روحانی کشورهای حاشیه خلیج فارس را تحریک می‌کند

یک روزنامه اماراتی نوشت که هدف امیر قطر از تماس تلفنی با رئیس جمهور ایران و تاکید بر تقویت روابط با آنان تحریک کشورهای عربی است.
تدبیر24»روزنامه الخلیج امارات مدعی شد: نیروی دریایی ایران اعلام کرد که در هفته آینده ناوگان 47 به سمت اقیانوس هند حرکت خواهد کرد تا در خلیج عدن مسقر شود و این یک گام تحریک‌آمیز از سوی ایران علیه کشورهای عربی است. هم زمان با آن شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر نیز با حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران تماس تلفنی داشت و ضمن تبریک انتخاب دوباره وی به عنوان رئیس‌جمهور ایران و تبریک حلول ماه رمضان بر راه‌های تقویت همکاری‌های مشترک تاکید کرد و گفت: روابط ما با جمهوری اسلامی ایران ریشه‌دار و تاریخی است.

الخلیج در ادامه نوشت: این موضع قطر بر این تاکید می‌کند که از برادران خود در کشورهای عربی دست کشیده است و بدون توجه به مواضع جمعی کشورهای عربی در مورد مداخله ایران در منطقه به ایران پناه برده است و این اقدام امیر قطر کشورهای حاشیه خلیج فارس را تحریک می‌کند.

به گزارش ایسنا، کشورهای عربی با هدایت و رهبری عربستان سعودی تلاش دارند با وجود برجام و حل و فصل مساله هسته‌ای ایران که توانست فضای ایران هراسی را در منطقه و جهان به عقب براند، بار دیگر با فشار و تزریق پول و تطمیع کشورهایی از جمله آمریکا، این فضا را علیه ایران احیا کند.

این درحالی است که کشورهای عربی منطقه مشکلات و اختلاف‌های زیادی درون خود دارند و این اختلاف‌های داخلی و منطقه‌ای فراتر از آن است که کشورهایی از جمله قطر بتوانند فضای غیر واقعی که از سوی عربستان علیه ایران ایجاد شده است را بپذیرند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: