ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵

مطرح کردن رای حلال و حرام موجب سست شدن اعتماد مردم می شود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه صیانت از آرای مردم وظیفه دستگاه های نظارتی است گفت: مطرح کردن رای حلال و حرام موجب سست شدن اعتماد مردم می شود.

تدبیر24»محمد کیانوش‌راد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این که طرح رای حرام به معنای نشر اکاذیب و اتهام به حسن روحانی است، گفت: معتقدم به این نشر اکاذیب توسط مدعی العموم بایدرسیدگی شود و همچنین دفتر حقوقی ریاست جمهوری باید به طرح شکایت از کسانی که این مسئله را مطرح کردند، بپردازد.

وی با اشاره به اینکه مطرح کردن رای حلال و حرام جای تاسف دارد اظهار کرد: آقای رئیسی جزء مسئولان نظام است و می‌داند که رای مردم ملاک نظام اسلامی بوده و صیانت از رای مردم وظیفه شرعی و قانونی دستگاه های نظارتی است.  باید بتوانند مسئله رای حرامی که مطرح می کنند را اثبات کنند در غیراین صورت باید از رئیس‌جمهور منتخب، مردم ، دستگاه های اجرایی و نظارتی عذرخواهی کنند و گفتار خویش که احتمالا با هیجان و احساسات ناشی ازشکست بوده را جبران کنند.

این عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها ادامه داد: از نظر اجتماعی مهمترین آسیبی که چنین سخنانی به دنبال دارد سست شدن اعتماد مردم به عنوان مهمترین سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران است. این صحبت‌ها متاسفانه از جنس همان سخنانی است که در ایام انتخابات مطرح شد.

کیانوش راد در پایان با اشاره به اینکه گفته‌اندکه «الناس علی دین ملوکهم» تصریح کرد: هنگامی که بزرگان این نظام به اتهام حرام بودن رای رئیس‌جمهور به وی توهین می کنند، ازدیگران چه انتظاری می‌توان داشت؟ امیدواریم با تصحیح این گفتارها که ناشی از لغزش زبانی است، به تحکیم مودت و اعتماد در جامعه کمک شود.

برچسب ها: حلال حرام
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: