آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۹۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲

احتمال تاخیر در آزادسازی موصل به دلیل وجود عاملان انتحاری داعش

شاخص‌های درگیری‌ در دومین روز آغاز عملیات نظامی گسترده آزادسازی محله‌های باقی مانده موصل از دست داعش حکایت از این دارد که این ماموریت به دلیل حضور غیرنظامیان محاصره شده و عاملان انتحاری و مقرهای داعش برای چند روز با موانعی روبه‌رو می‌شود.
تدبیر24»این مانع‌تراشی جدید در عملیات در حالی است که داعش تنها پنج درصد از این شهر را در دست دارد.

نیروهای پلیس فدرال عراق اعلام کردند که این نیروها با پشتیبانی پهپادها به پیشروی شکننده خود در محور شمالی منطقه قدیمی موصل ادامه می‌دهند و توانسته‌اند به مسافت ۴۰۰ متری در عمق محله الزنجیلی نفوذ پیدا کرده و جان ۱۴ مسلح داعشی را بگیرند.

نیروهای عراقی تاکید کردند که مناطق حیاتی را در محله الزنجیلی در شمال منطقه موصل قدیم تحت کنترل درآورده و سلاح‌های ضد خودروهای زرهی و خودروهای بمب گذاری شده را در عمق ۳۰۰ متری در مرکز محله مستقر کرده‌اند.

نیروهای پلیس فدرال عراق به این امر اشاره کردند که گذرگاه‌های امن را برای خروج غیرنظامیان محاصره شده ایجاد می‌کنند.

در همین حال،  لشکر زرهی نهم ارتش عراق روز یکشنبه مجتمع درمانی در شمال منطقه قدیمی موصل را تحت کنترل درآورد.

در همین حال، نیروهای پلیس فدرال عراق پنج خانه بمب‌گذاری شده را از وجود بمب‌ها خنثی و خانواده‌های محاصره شده در آنها را آزاد کردند.

از سوی دیگر، لیز گراندی، هماهنگ کننده سازمان ملل در امور انسانی در عراق گفت که غیرنظامیان در عملیات نظامی نیروهای امنیتی علیه افراد مسلح داعش، بیشترین آسیب را می‌بینند.

وی گفت، غیرنظامیان موصل با خطرات بزرگی مواجه هستند چراکه افراد مسلح داعش بیشتر خانواده‌هایی را هدف قرار می‌دهند که از کمبود شدید آب و برق رنج می‌برند.

در همین حال، گراندی تصریح کرد: می‌دانیم که داعش مستقیماً غیرنظامیان را در هنگام تلاششان برای فرار هدف قرار می‌دهد و ما می‌دانیم که ذخیره بسیار محدودی از غذا و دارو وجود دارد و مشکل کمبود شدید آب و برق نیز هست.

برچسب ها: احتمال داعش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: