ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۹۴۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸
نماینده مجلس:

تقسیم رای مردم به حرام و حلال تفکری متحجرانه و عامل دودستگی است

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی گفت: دسته بندی مشارکت 41 میلیون نفری مردم در قالب رأی حرام و حلال تفکر متحجرانه ای است که باعث ایجاد دو دستگی در جامعه می شود.
تدبیر24»محمد قمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب پیش از برگزاری انتخابات از آحاد مردم حتی کسانی که به نظام اعتقادی ندارند برای حضور در انتخابات دعوت کردند و مردم نیز حضور حماسی و حداکثری دراین رویداد مهم سیاسی داشتند، حال اگر قرار باشد آرای که به نامزد مورد علاقه ما داده نشده را حرام و سایر آرا را حلال بدانیم، مغایر و مخالف اندیشه رهبری مبنی بر حضور حماسی مردم اندیشیده ایم.
وی افزود: باید به کسانی که حلال و حرام بودن آراء مردم را عنوان کردند بگوییم که شما میزان و ملاک تشخیص این امر نیستید و اصولا دستگاه و نرم افزاری نیز برای تعیین حلال و حرام بودن رای وجود ندارد، تمام کسانی که روز 29 اردیبهشت پای صندوق رأی حاضر شده و به اقتدار نظام رأی دادند، پاک و سالم در این عرصه حضور یافتند.
وی با اشاره به این که تفکر حرام و حلال دانستن آرای مردم سبب تفرقه و دوقطبی شدن جامعه می شود تصریح کرد: این که آرای خانواده ای که 5 شهید تقدیم اسلام کرده را به دلیل حمایت از فرد منتخب و پیروز انتخابات حرام و رأی فرد مخالف را حلال بدانیم، تفکری متحجرانه است که با تفکر امام راحل و رهبر معظم انقلاب مغایرت دارد و باید جلوی ترویج آن را گرفت.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی گفت: باید به خاطر حضور 41 میلیون نفری مردم در انتخابات به خود ببالیم، بیان چنین حرف هایی همسو شدن با دشمن و ریختن آب در آسیاب دشمنان قسم خورده نظام است.
وی تأکید کرد: امروز جامعه اسلامی بیش از هر زمان به وحدت و همدلی نیاز دارد، واقعیت این است که از میان مجموع نامزدهای ریاست جمهوری، فقط یک نفر انتخاب می شود و او رئیس جمهوری تمامی ملت است.
قمی گفت: شورای نگهبان به طور کامل بر روند انتخابات نظارت دارد، مگر می شود تخلفی در روند اجرای انتخابات رخ داده باشد و شورای نگهبان آن را تأئید کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: