ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۴۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۷

استقبال پرشور از قیچی‌ساز بدون حضور مسئولان وزارت ورزش

عظیم قیچی ساز فاتح تمامی 14 قله بالای هشت هزار متری جهان عصر امروز (دوشنبه) با استقبال پرشور مردم وارد فرودگاه بین المللی امام خمینی شد که البته مسئولان وزارت ورزش برای استقبال از قیچی‌ساز به فرودگاه نیامده بودند.
تدبیر24»عظیم قیچی ساز اولین ایرانی عضو باشگاه کوهنوردی هشت هزاری ها عصر امروز با استقبال پرشور هواداران، علاقه‌مندان و ورزش‌دوستان وارد فرودگاه امام خمینی(ره) شد و در غیاب مسئولان وزارت ورزش از جمله معاون ورزش همگانی، تنها رییس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی و برخی دیگر از مسئولان این فدراسیون در این مراسم حضور داشتند.
هیمالیانورد پرافتخار ایرانی که از 20 فروردین ماه عازم نپال شده بود بامداد جمعه 29 اردیبهشت 1396 به قله لوتسه حمله کرد و توانست بدون کپسول اکسیژن و شرپا، چهارمین قله بلند دنیا (ارتفاع ۸۵۱۶ متر) را در ساعت ۱۲:۲۲ فتح کند.
عظیم قیچی ساز با فتح این قله، جزو ۱۶ رکورددار جهان شد که بدون استفاده از کپسول اکسیژن و شرپا، تمام ۱۴ قله بالای هشت هزار متری را پیموده‌اند. برودپیک، دائولاگیری٬ نانگاپاربات٬ کانچن چونگا٬ گاشربروم۱ و ۲٬ آناپورما٬ کی۲ ٬ ماناسلو٬ ماکالو٬ چو آیو٬ شیشاپانگما، اورست و لوتسه ۱۴ قله هشت هزاری است که او موفق به فتح آن ها شده است.
تاکنون ۳۸ کوهنورد توانسته اند این قلل بالای هشت هزاری را بپینایند که از میان آنها تنها ۱۶ کوهنورد بدون اکسیژن و شرپا این قلل را فتح کرده اند.
اولین کوهنوردی که بدون کپسول و شرپا به باشگاه هشت هزاری ها پیوست در سال ۱۹۸۶ و ایتالیایی بود. بعد از او کوهنوردانی از سوییس (۱۹۹۵)، دو کوهنورد اسپانیایی (در سال‌های ۱۹۹۹ و۲۰۰۲)، آمریکا (۲۰۰۴)، ایتالیا (۲۰۰۷) اکوادور(۲۰۰۸) قزاقستان (۲۰۰۹) فنلاند(۲۰۰۹)،پرتقال (۲۰۱۰)، بانوی کوهنورد اتریشی (۲۰۱۱)، قزاقستان (۲۰۱۱)، ایتالیا (۲۰۱۲)، کره جنوبی (۲۰۱۳)، جمهوری چک (۲۰۱۴) نیز به این باشگاه پیوستند. اکنون و در سال ۲۰۱۷ نیز کوهنورد ایرانی به این باشگاه کوهنوردی هشت هزاری ها پیوست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: