آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۹۴۸۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۵
وحانی در ضیافت افطار با مددجویان کمیته امداد و بهزیستی:

اگر در کشور احساس کنیم یک خانواده‌ایم همه مشکلات حل می‌شود

رئیس جمهور کشورمان با تاکید بر لزوم توجه به مستمندان و ایتام گفت: اگر در کشور احساس کنیم یک خانواده‌ایم همه مشکلات حل می‌شود.
تدبیر24» حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان شامگاه دوشنبه در دیدار و ضیافت افطار با مددجویان کمیته امداد و بهزیستی که در موسسه خیریه معلولین ذهنی وحدت برگزار شد، با بیان اینکه ماه رمضان ماه بیداری و هوشیاری ما در مسیر کمک به نیازمندان است اظهار کرد: اگر در کشور همه احساس کنیم یک خانو ده هستیم همه مشکلات برطرف خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه ما ملت ایران یک خانواده هستیم و همه مستمندان،‌ عزیزان و  فرزندان ایران و ما هستند خاطر نشان کرد: در موضوع کمک به نیازمندان فقط بحث کمک مالی و کمک به معیشت آن‌ها مطرح نیست بلکه آن‌ها باید این احساس را داشته باشند که تنها نیستند و سرپرست دارند.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم وجود رابطه پدر و فرزندی در همه سطوح جامعه گفت: چنانچه که در جامعه رابطه پدر و فرزندی ایجاد شود به نقطه مطلوب دست خواهیم یافت این نقطه جایی است که در جامعه همه احساس مشترکی داشته و همه یکدیگر را دوست خواهند داشت.

روحانی با بیان اینکه هدف از دین،‌ نماز، روزه و ماه رمضان گستردگی محبت است خاطر نشان کرد: عشق به مردم و خدا پایانش زندگی است که دنیا و آخرت ما را سامان می‌دهد.

وی با تأکید بر لزوم کمک مردم به یکدیگر و دستگیری از مستمندان خاطر نشان کرد: از همه مردم می‌خواهم که به کمک و یاری مستمندان بشتابند و به عنوان پدر و مادر آن‌ها به گونه‌ای رفتار کنند که دیگر احساس بی‌پناهی و تنهایی نکنند.

وی با بیان اینکه احساس بی پناهی و تنهایی احساسی بسیار سخت است گفت: باید کاری کنیم که کسی چنین احساسی نداشته باشد و در همین راستا نیز دولت تلاش خواهد کرد تا در کنار مردم به حل مشکلات آن‌ها و ریشه‌کن کردن فقر بپردازد.

وی افزود: دولت اقداماتی انجام خواهد داد که در طی آن مسائل بی سرپرست و بدسرپرست حل شود. در دولت یازدهم گام‌هایی در جهت رفع مسائل و معضلات اجتماعی برداشته شد اما باید به گونه‌ای عمل کنیم که این گام‌ها در دولت دوازدهم بلندتر برداشته شود و روزی فرا رسد که فقر مطلق در کشور وجود نداشته باشد و هیچ فرزند یتیمی احساس نکند که پدر و مادر ندارد.

روحانی با تأکید بر اینکه همه ایتام باید احساس کنند که در کشور همه در کنار هم و با یکدیگر هستیم گفت: چنانچه حمایت‌های عاطفی و روانی در کنار حمایت‌های مادی از ایتام و مستمندان صورت بگیرد، آن زمان خدا از ما راضی بوده و اهداف انقلاب و آرزوهای رهبری تحقق خواهد یافت.

روحانی همچنین در بخش‌های دیگر صحبت‌های خود با اشاره به دیدار با کبری رحمتی پیرزن 84 ساله اهل قزوین، مرتضی کافی فال فروش تهرانی و همچنین سیده مهتاب نبوی دختر معلولی که با انگشت پای خود رای داد خاطر نشان کرد: این افراد همه پیام را برای ملت خوب و هوشیار و بیدار ایران دارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: