ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۵۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵

مراسم تحلیف و رأی به وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم از 15 مردادماه

یک عضو هیأت رئیسه مجلس از برگزاری مراسم تحلیف دوازدهمین رییس جمهور کشور در مورخ 15 مردادماه سال جاری خبر داد و گفت: بر اساس تصمیم هیأت رئیسه، مجلس چهار هفته را برای مراسم تحلیف و رأی اعتماد به وزرا در نظر گرفته است.

تدبیر24»احمد امیرآبادی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: برنامه‌ریزی مراسم تنفیذ رییس جمهور توسط دفتر مقام معظم رهبری انجام می‌شود که احتمالاً 10 یا 11 مردادماه انجام می‌شود.

نماینده مردم قم در مجلس ادامه داد: بر اساس تصمیم هیأت رئیسه مجلس طبق آیین‌نامه داخلی دو هفته اول مرداد و دو هفته آخر شهریورماه سال جاری به تعطیلات تابستانی مجلس اختصاص یافته است.

وی افزود: بر این اساس مراسم تحلیف در مورخ 15 مردادماه برگزار می‌شود. پس از آن رییس جمهور دو هفته فرصت دارد وزرای پیشنهادی را به مجلس معرفی کند، بعد از آن مجلس یک هفته فرصت دارد صلاحیت‌ها را مورد رسیدگی قرار دهد و پس از آن جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی ‌آغاز می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: